Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huế FC AC Milan
AAA Tactiek 223
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.9 gemiddelde waardering 40.4
matig Schieten solide
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Dolfo passt de bal met de wreef. Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến geeft de bal voor. Nola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Nola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nola met een sublieme pass. Dolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfo geeft een hoge lob. Labougle maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Dolfo met de inworp. Việt Huy rent richting de bal. Labougle verovert de bal door een tackle van achteren. Labougle draait met de bal, schiet en ... Tấn Minh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huế FC - AC Milan 0:1

14e minuut.
Nola passt de bal met de wreef. Tenev onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dolfo zal de hoekschop nemen. Labougle springt en kopt de bal. Tấn Minh bokst de bal weg.

15e minuut.
Khánh Huy kopt de bal weg. Thiện Thanh kan de bal niet met de borst controleren. Thiện Thanh passt de bal in één keer door. Bảo Sơn rent richting de bal. Bảo Sơn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huế FC - AC Milan 1:1

17e minuut.
Trung Phúc met een sublieme pass. Dolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfo passt de bal in één keer door. Labougle bereikt de bal nog maar net als eerste. Labougle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Quang Dương rent richting de bal. Quốc Bình onderschept slim de pass. Quốc Bình geeft een lange en hoge pass. Andrade probeert wanhopig de bal te grijpen. Bảo Sơn springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Việt Tiến onderschept slim de pass. Việt Tiến speelt de bal door. Dolfo is nu in balbezit. Dolfo geeft een lange en hoge pass. Nola krijgt zijn hoofd ertegen. Tấn Minh bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huế FC 56%, AC Milan 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huế FC - AC Milan 1:1

49e minuut.
Bùi Bình passt de bal zonder na te denken. Daar is Việt Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labougle is nu in balbezit. Labougle haalt uit met een fantastische trap. Tấn Minh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Khánh Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Huy geeft een hoge lob. Daar is Việt Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nola rent richting de bal. Nola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Andrade trapt de bal weg. Quốc Bình rent richting de bal. Quốc Bình geeft de bal voor. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Labougle passt de bal met de wreef. Tấn Anh speelt de bal door. Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Labougle bereikt de bal nog maar net als eerste. Labougle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doeltrap. Tấn Minh trapt de bal weg. Khánh Huy kopt de bal weg. Klungelig pakt Labougle de bal. Labougle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huế FC 60%, AC Milan 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huế FC - AC Milan 1:1