Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 13:29
  • Competitiewedstrijd: sokkervn II
  • Stadion: San Siro
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3599
AC Milan Huế FC
223 Tactiek AAA
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
24 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 33.3
excellent Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Minh Sơn passt de bal zonder na te denken. Dolfo is nu in balbezit. Dolfo passt de bal in één keer door. Labougle is nu in balbezit. Labougle haalt uit met een fantastische trap. Tấn Minh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mello geeft een hoge lob. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Huế FC 1:0

9e minuut.
de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos probeert naar een medespeler te passen. Labougle rent richting de bal. Labougle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Huế FC 2:0

17e minuut.
de Mello geeft de bal voor. Gomułka geeft een hoge lob. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. Tấn Minh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Huế FC 3:0

19e minuut.
Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán verovert de bal door een tackle van achteren. Farfán geeft de bal voor. Dolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfo draait met de bal, schiet en ... Tấn Minh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Hoàng Anh onderschept slim de pass. Hoàng Anh geeft een lange en hoge pass. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Huế FC 4:0

37e minuut.
Labougle kopt de bal weg. Bình Ðạt is nu in balbezit. Stokłosa verovert de bal door een tackle van achteren. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Tấn Minh probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Tenev is nu in balbezit. Tenev geeft de bal voor. Quang Dương met een sublieme pass. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dolfo is nu in balbezit. Dolfo speelt de bal door. Labougle rent richting de bal. Labougle draait met de bal, schiet en ... Tấn Minh werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Trung Phúc verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Sơn probeert naar een medespeler te passen. Labougle rent richting de bal. Labougle schiet op doel. Tấn Minh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Huế FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 43%, Huế FC 57%.
AC Milan - Huế FC 5:0

48e minuut.
de Matos rent richting de bal. Bähringer verovert de bal door een tackle van achteren. Bähringer passt de bal met de wreef. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Dolfo geeft een hoge lob. Labougle kopt de bal weg. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Huế FC 6:0

54e minuut.
Tenev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hoàng Anh kopt de bal weg. Bähringer speelt de bal door. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. Tấn Minh bokst de bal weg. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Dolfo is nu in balbezit. Dolfo probeert naar een medespeler te passen. Stokłosa heeft problemen om de bal te vangen. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Tấn Minh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Huế FC 7:0

68e minuut.
Klungelig pakt Bähringer de bal. Bähringer geeft de bal voor. Tenev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bähringer passt de bal met de wreef. Gomułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomułka geeft de bal voor. Bähringer is nu in balbezit. Bähringer schiet op doel. Tấn Minh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Klungelig pakt Bùi Bình de bal. Farfán is nu in balbezit. Farfán passt de bal zonder na te denken. Labougle is nu in balbezit. Labougle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Labougle rent richting de bal. Labougle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Huế FC 8:0

85e minuut.
Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mello is nu in balbezit. Stokłosa verovert de bal door een tackle van achteren. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Tấn Minh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Huế FC 9:0

87e minuut.
Labougle kopt de bal weg. Stokłosa is nu in balbezit. Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa onderschept slim de pass. Stokłosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Tấn Minh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 45%, Huế FC 55%.
AC Milan - Huế FC 9:0