Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pio pio casteo club H&A Football Club
+3+ Tactiek 523
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
54.1 gemiddelde waardering 30.5
excellent Schieten average
very good Passen weak
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Warzych rent richting de bal. Warzych probeert naar een medespeler te passen. El-Kurdi rent richting de bal. Ferrovecchio rent richting de bal. Ferrovecchio geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mendel rent richting de bal. Mendel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tuấn Thành de bal. Warzych is nu in balbezit. Warzych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - H&A Football Club 1:0

8e minuut.
El-Kurdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendel bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Kurdi is nu in balbezit. El-Kurdi haalt uit met een fantastische trap. Sulikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - H&A Football Club 2:0

12e minuut.
Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych passt de bal met de wreef. Ferrovecchio rent richting de bal. Ferrovecchio geeft een lange en hoge pass. El-Kurdi krijgt zijn hoofd ertegen. Sulikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Mendel kopt de bal weg. Sauco probeert naar een medespeler te passen. Kameczura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El-Kurdi is nu in balbezit. El-Kurdi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Ferrovecchio speelt de bal door. Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal met de wreef. El-Kurdi rent richting de bal. El-Kurdi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrovecchio met een snelle inworp. Mendel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendel draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Coronil de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - H&A Football Club 3:0

35e minuut.
Warzych is nu in balbezit. Mendel rent richting de bal. Warzych probeert naar een medespeler te passen. El-Kurdi rent richting de bal. El-Kurdi haalt uit met een fantastische trap. Sulikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pio pio casteo club 22%, H&A Football Club 78%.
pio pio casteo club - H&A Football Club 3:0

47e minuut.
Mendel verovert de bal door een tackle van achteren. Mendel passt de bal in één keer door. El-Kurdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mendel speelt de bal door. Klungelig pakt El-Kurdi de bal. Tuấn Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Kurdi onderschept slim de pass. El-Kurdi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre geeft de bal voor. El-Kurdi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Kurdi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tuấn Thành de bal onder controle te krijgen. Sulikowski bokst de bal weg.

55e minuut.
Mendel passt de bal met de wreef. Ferrovecchio is nu in balbezit. Ferrovecchio passt de bal met de wreef. El-Kurdi is nu in balbezit. El-Kurdi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Brusquetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aguirre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orsini komt het veld opgelopen. Opałka komt het veld opgelopen. Warzych neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sulikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Macaris rent richting de bal. Macaris probeert naar een medespeler te passen. Mendel met een sublieme pass. Orsini rent richting de bal. Orsini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Opałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Opałka met een sublieme pass. Orsini is nu in balbezit. Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sauco. Orsini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sauco geeft de bal voor. Mendel komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Filantropol komt het veld opgelopen. Garita komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ngọc Thọ controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Łazarz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Warzych rent richting de bal. Warzych schiet op doel. Sulikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - H&A Football Club 4:0

79e minuut.
Kameczura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kameczura geeft de bal voor. Brusquetti kopt de bal weg. Klungelig pakt Garita de bal. Garita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jabillo met een sublieme pass. Garita probeert naar een medespeler te passen. Łazarz speelt de bal door. Orsini is nu in balbezit. Orsini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pio pio casteo club 20%, H&A Football Club 80%.
pio pio casteo club - H&A Football Club 4:0