Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 13:29
  • Competitiewedstrijd: sokkervn II
  • Stadion: H&A Stadium
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1259
H&A Football Club pio pio casteo club
523 Tactiek DDD 5
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
30.5 gemiddelde waardering 54.9
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen solide
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Warzych onderschept slim de pass. Warzych geeft een lange en hoge pass. Tuấn Thành heeft problemen om de bal te vangen. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - pio pio casteo club 0:1

10e minuut.
Ferrovecchio met de inworp. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz speelt de bal door. Warzych is nu in balbezit. Warzych haalt uit met een fantastische trap. Sulikowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - pio pio casteo club 0:2

14e minuut.
Pimentel passt de bal zonder na te denken. Warzych rent richting de bal. Sauco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Warzych raakt geblesseerd tijdens het duel. Warzych legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - pio pio casteo club 0:3

28e minuut.
Klungelig pakt Pimentel de bal. Pimentel geeft de bal voor. Daar is Sauco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warzych rent richting de bal. Warzych draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ruiz geeft een hoge lob. Kameczura heeft problemen om de bal te vangen. Warzych rent richting de bal. Warzych haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Schönewolf kopt de bal weg. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronil schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aguirre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aguirre wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Buitenspel voor De la Barra. Goede buitenspelval van de verdediging. Pimentel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Sauco de bal. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan schiet op doel. Sulikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Sulikowski probeert naar een medespeler te passen. Aguirre kopt de bal weg. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan schiet op doel. Sulikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - pio pio casteo club 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 91%, pio pio casteo club 9%.
H&A Football Club - pio pio casteo club 0:4

46e minuut.
Majerski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Pimentel passt de bal met de wreef. Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych haalt uit met een fantastische trap. Sulikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - pio pio casteo club 0:5

59e minuut.
Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel geeft de bal voor. Kameczura kopt de bal weg. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Laár komt het veld opgelopen. Opałka komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Geoghegan is nu in balbezit. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan is nu in balbezit. Geoghegan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - pio pio casteo club 0:6

64e minuut.
Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre geeft een hoge lob. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Opałka is nu in balbezit. Opałka geeft een hoge lob. Stachyra kopt de bal weg. Laár rent richting de bal. Laár haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - pio pio casteo club 0:7

66e minuut.
Mačis komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Filantropol komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Laár passt de bal in één keer door. Coronil rent richting de bal. Coronil geeft een hoge lob. Schönewolf is nu in balbezit. Schönewolf geeft de bal voor. Sulikowski bokst de bal weg. Laár maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - pio pio casteo club 0:8

75e minuut.
De la Barra met een sublieme pass. Daar is Yang-Sin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geoghegan is nu in balbezit. Geoghegan haalt uit met een fantastische trap. Sulikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Schönewolf geeft een lange en hoge pass. Mačis kopt de bal weg. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan is nu in balbezit. Geoghegan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mačis speelt de bal door. Tuấn Thành is nu in balbezit. Laár verovert de bal door een tackle van achteren. Laár schiet op doel. Sulikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - pio pio casteo club 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 71%, pio pio casteo club 29%.
H&A Football Club - pio pio casteo club 0:9