Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huế FC pio pio casteo club
AAA Tactiek DDD 5
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
57.5 gemiddelde waardering 55.1
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


31e minuut.
Macaris passt de bal zonder na te denken. Ferrovecchio is nu in balbezit. Ferrovecchio geeft een hoge lob. Warzych is nu in balbezit. Warzych haalt uit met een fantastische trap. Pisont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Quốc Bình heeft problemen om de bal te vangen. Quốc Bình passt de bal in één keer door. Wcisło rent richting de bal. Quang Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hà schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leyva heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huế FC - pio pio casteo club 1:0

36e minuut.
Deteşan met een sublieme pass. Wcisło rent richting de bal. Wcisło passt de bal in één keer door. Quang Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hà schiet op doel. Van Rijkom bokst de bal weg. Paal! Quang Hà is nu in balbezit. Quang Hà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huế FC - pio pio casteo club 2:0

38e minuut.
Klungelig pakt Warzych de bal. Quang Hà rent richting de bal. Quốc Bình geeft een lange en hoge pass. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Schönewolf verovert de bal door een tackle van achteren. Schönewolf geeft een lange en hoge pass. Warzych rent richting de bal. Warzych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huế FC - pio pio casteo club 2:1

44e minuut.
Momčilović is nu in balbezit. Momčilović geeft een lange en hoge pass. Daar is Leyva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Hà verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Hà haalt uit met een fantastische trap. Van Rijkom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huế FC 44%, pio pio casteo club 56%.
Huế FC - pio pio casteo club 2:1

46e minuut.
Majerski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Schönewolf passt de bal zonder na te denken. Aguirre rent richting de bal. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Quốc Bình heeft problemen om de bal te vangen. Quốc Bình geeft een hoge lob. Wcisło kopt de bal weg. Quang Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hà haalt uit met een fantastische trap. Van Rijkom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
de Mello geeft een hoge lob. Daar is Macaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hà geeft een lange en hoge pass. Bajorski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Orsini komt het veld opgelopen. Opałka komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Quốc Bình rent richting de bal. Quốc Bình met een sublieme pass. Klungelig pakt Wcisło de bal. Wcisło geeft een lange en hoge pass. Bajorski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Van Rijkom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mačis komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Buitenspel voor Geoghegan. Goede buitenspelval van de verdediging. Filantropol komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Majerski onderschept slim de pass. Majerski passt de bal zonder na te denken. Bùi Bình is nu in balbezit. Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
de Mello is nu in balbezit. de Mello geeft een lange en hoge pass. Quốc Bình speelt de bal door. Quang Hà rent richting de bal. Quang Hà haalt uit met een fantastische trap. Van Rijkom bokst de bal weg. Filantropol met een sublieme pass. Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan geeft een lange en hoge pass. Van Rijkom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Duy Hiền geeft de bal voor. Quang Hà kopt de bal weg. Wcisło rent richting de bal. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski haalt uit met een fantastische trap. Van Rijkom bokst de bal weg.

87e minuut.
Opałka kopt de bal weg. Orsini heeft problemen om de bal te vangen. Mačis rent richting de bal. Mačis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huế FC - pio pio casteo club 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huế FC 36%, pio pio casteo club 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huế FC - pio pio casteo club 2:2