Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-02 13:29
  • Competitiewedstrijd: sokkervn II
  • Stadion: H&A Stadium
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1879
H&A Football Club Huế FC
523 Tactiek AAA
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 33.8
redelijk Schieten redelijk
zwak Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


20e minuut.
Stachyra is nu in balbezit. Stachyra passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bình Ðạt de bal. Yang-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin draait met de bal, schiet en ... Tấn Minh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Đức Trung rent richting de bal. Ngọc Thọ verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Thọ haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - Huế FC 1:0

30e minuut.
Tenev geeft een lange en hoge pass. Việt kopt de bal weg. de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mello heeft problemen om de bal te vangen. de Mello geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Tuấn Thành, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiện Thanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Thành geeft de bal voor. Bình Ðạt geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bảo Sơn is nu in balbezit. Winiecki is nu in balbezit. Winiecki speelt de bal door. Bảo Sơn rent richting de bal. Bảo Sơn draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
H&A Football Club - Huế FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 73%, Huế FC 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
H&A Football Club - Huế FC 1:1

46e minuut.
de Matos met een sublieme pass. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin rent richting de bal. Yang-Sin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Brusquetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusquetti geeft de bal voor. Klungelig pakt Yang-Sin de bal. Yang-Sin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Stachyra geeft een hoge lob. Yang-Sin is nu in balbezit. Yang-Sin heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Sin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - Huế FC 2:1

81e minuut.
Bùi Bình geeft de bal voor. De la Barra kopt de bal weg. Tenev is nu in balbezit. Yang-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Sin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yang-Sin is nu in balbezit. Yang-Sin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - Huế FC 3:1

89e minuut.
Đức Trung passt de bal zonder na te denken. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sauco. de Matos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. de Matos kan niet meer verder spelen. Duy Hiền komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 72%, Huế FC 28%.
H&A Football Club - Huế FC 3:1