Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA GENESIS kridla sovietov KGB
mr. christmas Tactiek T-34
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 7
51.2 gemiddelde waardering 51.2
solid Schieten excellent
solid Passen solid
good Verdedigen solid


10e minuut.
Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton passt de bal met de wreef. Šnajder is nu in balbezit. Šnajder draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - kridla sovietov KGB 0:1

11e minuut.
Hildebrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzentsov verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzentsov met een sublieme pass. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis haalt uit met een fantastische trap. Jasica bokst de bal weg.

14e minuut.
Kaparič passt de bal in één keer door. Kolodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodin geeft een lange en hoge pass. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis schiet op doel. Jasica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Šnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Woyzeck rent richting de bal. Met opzet legt Šnajder zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Šnajder naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Törhönen rent richting de bal. Törhönen passt de bal zonder na te denken. Britos is nu in balbezit. Britos geeft een hoge lob. Contreras heeft problemen om de bal te vangen. Pleva bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 43%, kridla sovietov KGB 57%.
FA GENESIS - kridla sovietov KGB 0:1

46e minuut.
Partel komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Jasica speelt de bal door. Malčovič probeert naar een medespeler te passen. Daar is Britos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Britos geeft de bal voor. Perzak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kurzentsov met een sublieme pass. Hariton rent richting de bal. Hariton geeft de bal voor. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos schiet op doel. Jasica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Woyzeck rent richting de bal. Zheltonos onderschept slim de pass. Met opzet legt Serafeim zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Serafeim naar de kleedkamers voor een vroege douche.

79e minuut.
Malčovič kopt de bal weg. Britos rent richting de bal. Britos speelt de bal door. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis speelt de bal door. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - kridla sovietov KGB 0:2

86e minuut.
Kurzentsov speelt de bal door. Hariton met een sublieme pass. Tziolis rent richting de bal. Tziolis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - kridla sovietov KGB 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 38%, kridla sovietov KGB 62%.
FA GENESIS - kridla sovietov KGB 0:3