Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANOR TEAM As Trenčín
523 Tactiek Champióne
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
50 gemiddelde waardering 47.3
solide Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Klungelig pakt Buga de bal. De Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. De Pinto passt de bal zonder na te denken. Cíger is nu in balbezit. Cíger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Harm geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Montero de bal onder controle te krijgen. Bacigal kopt de bal weg. Kolcun is nu in balbezit. Kolcun draait met de bal, schiet en ... Leber bokst de bal weg.

13e minuut.
De Pinto rent richting de bal. De Pinto speelt de bal door. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Montero de bal. Montero schiet op doel. Leber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bohovčík is nu in balbezit. Béreš onderschept slim de pass. Béreš geeft een lange en hoge pass. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - As Trenčín 0:1

16e minuut.
Kubala kopt de bal weg. Harm bereikt de bal nog maar net als eerste. Béreš begaat een overtreding. Béreš krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bacigal verovert de bal door een tackle van achteren. Bacigal geeft een hoge lob. Vlk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlk schiet op doel. Hroš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cibuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Béreš is nu in balbezit. Béreš met een sublieme pass. Vukšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukšič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Grigorescu speelt de bal door. Daar is Klímek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klímek met een sublieme pass. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Béreš rent richting de bal. Béreš passt de bal in één keer door. Harm met een sublieme pass. Buga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bacigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigal geeft de bal voor. Daar is Galabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlk is nu in balbezit. Vlk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANOR TEAM 40%, As Trenčín 60%.
MANOR TEAM - As Trenčín 0:1

72e minuut.
Harm geeft een hoge lob. Galabov heeft problemen om de bal te vangen. Buga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MANOR TEAM - As Trenčín 1:1

82e minuut.
Kolcun controleert de bal met de borst. Vukšič is nu in balbezit. Met opzet legt Skupeň zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Skupeň naar de kleedkamers voor een vroege douche.

84e minuut.
Buga controleert de bal met de borst. De Pinto rent richting de bal. De Pinto passt de bal in één keer door. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANOR TEAM 41%, As Trenčín 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MANOR TEAM - As Trenčín 1:1