Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-26 19:21
  • Competitiewedstrijd: Leninov pohár
  • Stadion: Anfield
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6148
As Trenčín FA GENESIS
Champióne Tactiek mr. Yneza Kunan
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 52.2
solid Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Inworp. Klímek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Škrobák speelt de bal door. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... Jasica bokst de bal weg.

4e minuut.
Britos is nu in balbezit. Britos passt de bal in één keer door. Törhönen rent richting de bal. Törhönen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - FA GENESIS 0:1

6e minuut.
Rajna is nu in balbezit. Malčovič verovert de bal door een tackle van achteren. Malčovič passt de bal in één keer door. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Jonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu onderschept slim de pass. Grigorescu passt de bal zonder na te denken. Kolcun rent richting de bal. Kolcun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Britos rent richting de bal. Britos geeft de bal voor. Perzak kopt de bal weg. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klímek onderschept slim de pass. Klímek passt de bal in één keer door. Béreš heeft problemen om de bal te vangen. Béreš geeft een lange en hoge pass. Jasica probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Perzak rent richting de bal. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Törhönen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Törhönen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - FA GENESIS 0:2

27e minuut.
Klímek is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Britos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Törhönen maakt een snoekduik en kopt de bal. Hroš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - FA GENESIS 0:3

32e minuut.
Serafeim geeft een hoge lob. Perzak kopt de bal weg. De Pinto probeert de bal aan de voet te houden. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hildebrand komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 55%, FA GENESIS 45%.
As Trenčín - FA GENESIS 0:3

50e minuut.
Inworp. Béreš met de inworp. Škrobák geeft de bal voor. Montero springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jonas probeert naar een medespeler te passen. Galabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak onderschept slim de pass. Törhönen rent richting de bal. Törhönen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hroš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Škrobák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škrobák passt de bal zonder na te denken. Kolcun is nu in balbezit. Kolcun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kolcun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaparič is nu in balbezit. Montero onderschept slim de pass. Montero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Škrobák verovert de bal door een tackle van achteren. Škrobák passt de bal in één keer door. Klímek probeert naar een medespeler te passen. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap. Jasica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Béreš met een snelle inworp. Daar is Škrobák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škrobák probeert naar een medespeler te passen. Béreš rent richting de bal. Béreš geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 51%, FA GENESIS 49%.
As Trenčín - FA GENESIS 0:3