Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Veľké Kostoľany MANOR TEAM
4-3-3 (DIAMANT) Tactiek 442
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
56.5 gemiddelde waardering 49.1
formidable Schieten good
very good Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Cíger geeft de bal voor. Daar is Tropiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tropiak kopt de bal weg. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović draait met de bal, schiet en ... Leber bokst de bal weg.

12e minuut.
Bacigal passt de bal zonder na te denken. Espada is nu in balbezit. Tropiak probeert naar een medespeler te passen. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović schiet op doel. Leber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Inworp. Tropiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović draait met de bal, schiet en ... Leber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - MANOR TEAM 1:0

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Cíger de bal onder controle te krijgen. Drozd bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozd speelt de bal door. Vlk rent richting de bal. Vlk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bednarčík onderschept slim de pass. Tropiak is nu in balbezit. Tropiak probeert naar een medespeler te passen. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada haalt uit met een fantastische trap. Leber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Tropiak met een sublieme pass. Cibuľa rent richting de bal. Šahbegović onderschept slim de pass. Šahbegović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - MANOR TEAM 2:0

33e minuut.
Tropiak is nu in balbezit. Tropiak passt de bal zonder na te denken. Espada rent richting de bal. Espada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - MANOR TEAM 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Veľké Kostoľany 48%, MANOR TEAM 52%.
OFK Veľké Kostoľany - MANOR TEAM 3:0

57e minuut.
Bednarčík kopt de bal weg. Tropiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Šahbegović de bal. Šahbegović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - MANOR TEAM 4:0

60e minuut.
Tropiak is nu in balbezit. Tropiak passt de bal in één keer door. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap. Leber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - MANOR TEAM 5:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dolguetta komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Santana passt de bal zonder na te denken. Daar is Šlambora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skupeň maakt een afschuwelijke overtreding. Skupeň is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Bohovčík geeft de bal voor. Drozd heeft problemen om de bal te vangen. Santana is nu in balbezit. Drozd onderschept slim de pass. Drozd schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - MANOR TEAM 5:1

72e minuut.
Drozd kopt de bal weg. Klungelig pakt Kontogiannakis de bal. Vlk is nu in balbezit. Vlk draait met de bal, schiet en ... Douglas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Šlambora de bal onder controle te krijgen. Krajnyak rent richting de bal. Krajnyak geeft een hoge lob. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Šlambora probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tropiak de bal. Tropiak passt de bal zonder na te denken. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović schiet op doel. Dolguetta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Santana probeert naar een medespeler te passen. Tropiak is nu in balbezit. Tropiak passt de bal zonder na te denken. Espada is nu in balbezit. Espada schiet op doel. Dolguetta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Veľké Kostoľany 52%, MANOR TEAM 48%.
OFK Veľké Kostoľany - MANOR TEAM 5:1