Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kridla sovietov KGB As Trenčín
T-34 Tactiek BuchtovaNemessis
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
7 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 49.5
zeer goed Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Béreš kopt de bal weg. Klungelig pakt Kolcun de bal. Martinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero draait met de bal, schiet en ... Pleva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Kolodin rent richting de bal. Klímek onderschept slim de pass. Klímek passt de bal zonder na te denken. Kolcun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolcun draait met de bal, schiet en ... Pleva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - As Trenčín 0:1

9e minuut.
Grigorescu onderschept slim de pass. Grigorescu passt de bal zonder na te denken. Klímek rent richting de bal. Klímek draait met de bal, schiet en ... Garello onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kolodin rent richting de bal. Kolodin geeft een hoge lob. Béreš met een sublieme pass. Klungelig pakt Kolcun de bal. Kolcun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - As Trenčín 0:2

15e minuut.
Klímek verovert de bal door een tackle van achteren. Klímek probeert naar een medespeler te passen. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Garello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - As Trenčín 0:3

20e minuut.
Garello rent richting de bal. Kolcun verovert de bal door een tackle van achteren. Kolcun passt de bal zonder na te denken. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pleva trapt de bal weg. Kmec kopt de bal weg. Tziolis rent richting de bal. Tziolis geeft de bal voor. Hroš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tziolis rent richting de bal. Tziolis draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Grigorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Klímek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolodin. Kolodin krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Béreš is nu in balbezit. Béreš speelt de bal door. Kolcun is nu in balbezit. Kolcun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is De Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Pinto geeft een lange en hoge pass. Vukšič is nu in balbezit. Vukšič geeft een lange en hoge pass. Montero springt en kopt de bal. Pleva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Vukšič met de inworp. Béreš rent richting de bal. Béreš passt de bal in één keer door. Kolcun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolcun schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Tziolis passt de bal zonder na te denken. Rajna is nu in balbezit. Met opzet legt Zheltonos zijn tegenspeler op de grond. Zheltonos krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Béreš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Béreš passt de bal met de wreef. Kolodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kridla sovietov KGB 75%, As Trenčín 25%.
kridla sovietov KGB - As Trenčín 0:3

55e minuut.
Martinec rent richting de bal. Grigorescu onderschept slim de pass. Grigorescu passt de bal met de wreef. Montero rent richting de bal. Montero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pleva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Galabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galabov geeft de bal voor. Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - As Trenčín 1:3

68e minuut.
Kmec rent richting de bal. Kmec probeert naar een medespeler te passen. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis schiet op doel. Hroš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Montero is nu in balbezit. Met opzet legt Adalı zijn tegenspeler op de grond. Montero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grigorescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Montero maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Garello geeft een lange en hoge pass. Tziolis is nu in balbezit. Tziolis haalt uit met een fantastische trap. Hroš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - As Trenčín 2:3

81e minuut.
De Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. De Pinto passt de bal zonder na te denken. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kridla sovietov KGB - As Trenčín 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kridla sovietov KGB 69%, As Trenčín 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kridla sovietov KGB - As Trenčín 3:3