Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 19:21
  • Competitiewedstrijd: Leninov pohár
  • Stadion: Anfield
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11611
As Trenčín Peppers
BuchtovaNemessis Tactiek bazal-bra
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
23 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 29.6
good Schieten average
solid Passen weak
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Eg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klímek rent richting de bal. Bartoszewski onderschept slim de pass. Bartoszewski haalt uit met een fantastische trap. Rajna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Montero passt de bal met de wreef. Kolcun bereikt de bal nog maar net als eerste. Morong rent richting de bal. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Montero kopt de bal weg. Cacka rent richting de bal. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero controleert de bal met de borst. Montero schiet op doel. Richtárik bokst de bal weg.

13e minuut.
Kenský met een sublieme pass. Klímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eg begaat een overtreding. Eg krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Filyo rent richting de bal. Filyo geeft een lange en hoge pass. Vukšič rent richting de bal. Vukšič geeft een hoge lob. Kolcun maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Richtárik trapt de bal weg van het doel. Béreš kopt de bal weg. Kolcun rent richting de bal. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Filyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filyo passt de bal met de wreef. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Cacka is nu in balbezit. Kolcun verovert de bal door een tackle van achteren. Kolcun speelt de bal door. Montero heeft problemen om de bal te vangen. Montero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vukšič passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Klímek de bal. Klímek passt de bal met de wreef. Kolcun rent richting de bal. Kolcun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 28%, Peppers 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
As Trenčín - Peppers 0:0

46e minuut.
Kudlica komt het veld opgelopen. Fulý komt het veld opgelopen. Pospieszalski komt het veld opgelopen. Kardobel komt het veld opgelopen. Vojenský komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Jurško geeft de bal voor. Fulý bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulý passt de bal met de wreef. Kolcun is nu in balbezit. Kolcun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - Peppers 1:0

58e minuut.
Klímek passt de bal met de wreef. Béreš heeft problemen om de bal te vangen. Béreš probeert naar een medespeler te passen. Kolcun is nu in balbezit. Kolcun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Vukšič is nu in balbezit. Vukšič probeert naar een medespeler te passen. Jurško rent richting de bal. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - Peppers 2:0

71e minuut.
Gilanlıoğlu onderschept slim de pass. Gilanlıoğlu geeft een hoge lob. Pospieszalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pospieszalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - Peppers 2:1

78e minuut.
Vukšič probeert naar een medespeler te passen. Pospieszalski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurško. Jurško krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Béreš speelt de bal door. Klímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klímek passt de bal met de wreef. Kolcun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolcun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 24%, Peppers 76%.
As Trenčín - Peppers 2:1