Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletic Szczecin K.S Górnik Wałbrzych
532 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Korteschiel probeert naar een medespeler te passen. Goulding rent richting de bal. Fierka begaat een overtreding. Fierka krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Jonatowski probeert de bal aan de voet te houden. Curyło is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Reynal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Goulding springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - K.S Górnik Wałbrzych 1:0

18e minuut.
Widera rent richting de bal. Korteschiel verovert de bal door een tackle van achteren. Korteschiel passt de bal zonder na te denken. Curyło bereikt de bal nog maar net als eerste. Curyło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vlădulescu probeert naar een medespeler te passen. Reynal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Goulding de bal. Goulding schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wyczułkowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Reynal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korteschiel rent richting de bal. Korteschiel probeert naar een medespeler te passen. Reynal bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynal geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Goulding is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - K.S Górnik Wałbrzych 2:0

37e minuut.
Janas bereikt de bal nog maar net als eerste. Janas speelt de bal door. Łokietek probeert naar een medespeler te passen. Fierka rent richting de bal. Fierka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Dobras heeft problemen om de bal te vangen. Goulding is nu in balbezit. Dobras legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goulding is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goulding legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - K.S Górnik Wałbrzych 3:0

41e minuut.
Kuduzović geeft de bal voor. Inworp. Janas met de inworp. Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Szczecin 33%, K.S Górnik Wałbrzych 67%.
Atletic Szczecin - K.S Górnik Wałbrzych 3:0

65e minuut.
Klungelig pakt Nicoletti de bal. Nicoletti geeft de bal voor. Dobras kopt de bal weg. Goulding is nu in balbezit. Goulding geeft een lange en hoge pass. Salomon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Curyło bereikt de bal nog maar net als eerste. Curyło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - K.S Górnik Wałbrzych 4:0

70e minuut.
Curyło probeert de bal aan de voet te houden. Jonatowski rent richting de bal. Curyło tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Curyło krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Reynal geeft een lange en hoge pass. Korteschiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Korteschiel probeert naar een medespeler te passen. Curyło rent richting de bal. Curyło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Przewoźnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korteschiel rent richting de bal. Korteschiel speelt de bal door. Curyło is nu in balbezit. Curyło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Nicoletti rent richting de bal. Nicoletti geeft een hoge lob. Dobras heeft problemen om de bal te vangen. Korteschiel is nu in balbezit. Korteschiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Reynal bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynal probeert naar een medespeler te passen. Dobras rent richting de bal. Korteschiel verovert de bal door een tackle van achteren. Korteschiel geeft een hoge lob. Paal! Goulding rent richting de bal. Goulding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - K.S Górnik Wałbrzych 5:0

89e minuut.
Wyczułkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyczułkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicoletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korteschiel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Szczecin 30%, K.S Górnik Wałbrzych 70%.
Atletic Szczecin - K.S Górnik Wałbrzych 5:0