Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-12 19:22
  • Competitiewedstrijd: Spätzle Cup
  • Stadion: Kickers-Platz
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8041
Stuttgarter Kickers Biało czerwone diably
4-3-3 Tactiek zen
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 22
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.2 gemiddelde waardering 54.8
adequate Schieten very good
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Patterson heeft problemen om de bal te vangen. Lippai rent richting de bal. Patterson onderschept slim de pass. Patterson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Biało czerwone diably 0:1

13e minuut.
Beraldin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski passt de bal in één keer door. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mikulski passt de bal met de wreef. Pita is nu in balbezit. Fenu begaat een overtreding. Pita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gamarra wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Gamarra met een sublieme pass. Beraldin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitt maakt een afschuwelijke overtreding. Pitt krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Fenu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beraldin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pita rent richting de bal. Fenu is nu in balbezit. Pita verovert de bal door een tackle van achteren. Pita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Biało czerwone diably 0:2

42e minuut.
Dreher rent richting de bal. Grozdanović verovert de bal door een tackle van achteren. Grozdanović met een sublieme pass. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson haalt uit met een fantastische trap. Morales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Haughton de bal. Mikulski rent richting de bal. Mikulski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rouvenaz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttgarter Kickers 62%, Biało czerwone diably 38%.
Stuttgarter Kickers - Biało czerwone diably 0:2

47e minuut.
Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz passt de bal in één keer door. Dreher rent richting de bal. Dreher geeft een lange en hoge pass. Beraldin springt en kopt de bal. Morales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vulpeşean rent richting de bal. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita verovert de bal door een tackle van achteren. Pita haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pitt kopt de bal weg. Klungelig pakt Fenu de bal. Pita is nu in balbezit. Pita haalt uit met een fantastische trap. Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Biało czerwone diably 0:3

59e minuut.
Rouvenaz passt de bal zonder na te denken. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra geeft een hoge lob. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Biało czerwone diably 0:4

62e minuut.
Fenu passt de bal met de wreef. Lippai heeft problemen om de bal te vangen. Lippai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aspholm de bal. Aspholm passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Klungelig pakt Pitt de bal. Beraldin rent richting de bal. Beraldin geeft een hoge lob. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson haalt uit met een fantastische trap. Morales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Styczek komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz verovert de bal door een tackle van achteren. Rouvenaz geeft de bal voor. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson schiet op doel. Morales bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttgarter Kickers 61%, Biało czerwone diably 39%.
Stuttgarter Kickers - Biało czerwone diably 0:4