Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşikdüzüspor F. C. Boca Juniors
MRC3F Tactiek T9
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 40
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.5 gemiddelde waardering 55.5
average Schieten outstanding
weak Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
Christodoulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Christodoulou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Christodoulou zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Çimdik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Scianca passt de bal met de wreef. Christodoulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Christodoulou passt de bal in één keer door. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik draait met de bal, schiet en ... Samatyalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Ocaso speelt de bal door. Çimdik is nu in balbezit. Trybalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çimdik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Christodoulou wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Olechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Olechowski geeft een hoge lob. Zgonjanin is nu in balbezit. Zgonjanin schiet op doel. Samatyalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - F. C. Boca Juniors 0:1

12e minuut.
Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo geeft een hoge lob. Zgonjanin rent richting de bal. Zgonjanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - F. C. Boca Juniors 0:2

18e minuut.
Pedreiro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ocaso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Daar is Scianca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scianca passt de bal zonder na te denken. Olechowski is nu in balbezit. Zgonjanin verovert de bal door een tackle van achteren. Zgonjanin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Zgonjanin is nu in balbezit. Çimdik is nu in balbezit. Klungelig pakt Zgonjanin de bal. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik schiet op doel. Samatyalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Centeno passt de bal zonder na te denken. Ocaso heeft problemen om de bal te vangen. Ocaso geeft een hoge lob. Christodoulou is nu in balbezit. Christodoulou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Calvo geeft een hoge lob. Çimdik kopt de bal weg. Christodoulou rent richting de bal. Christodoulou geeft een hoge lob. Zgonjanin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - F. C. Boca Juniors 0:3

32e minuut.
Christodoulou onderschept slim de pass. Christodoulou probeert naar een medespeler te passen. Zgonjanin rent richting de bal. Zgonjanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - F. C. Boca Juniors 0:4

35e minuut.
Çimdik passt de bal met de wreef. Ocaso rent richting de bal. Ocaso geeft een lange en hoge pass. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Çimdik met een sublieme pass. Christodoulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński begaat een overtreding. Zieleziński krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Christodoulou is nu in balbezit. Christodoulou geeft een lange en hoge pass. Zgonjanin is nu in balbezit. Zgonjanin schiet op doel. Samatyalı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - F. C. Boca Juniors 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşikdüzüspor 74%, F. C. Boca Juniors 26%.
Beşikdüzüspor - F. C. Boca Juniors 0:5

46e minuut.
Roncal rent richting de bal. Roncal geeft een hoge lob. Christodoulou rent richting de bal. Christodoulou geeft een hoge lob. Çimdik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - F. C. Boca Juniors 0:6

50e minuut.
Olechowski is nu in balbezit. Olechowski passt de bal met de wreef. Ocaso geeft een lange en hoge pass. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Christodoulou is nu in balbezit. Christodoulou passt de bal zonder na te denken. Zgonjanin heeft problemen om de bal te vangen. Zgonjanin draait met de bal, schiet en ... Samatyalı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - F. C. Boca Juniors 0:7

52e minuut.
Zgonjanin speelt de bal door. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik passt de bal zonder na te denken. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Olechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin verovert de bal door een tackle van achteren. Zgonjanin geeft een lange en hoge pass. Çimdik rent richting de bal. Çimdik haalt uit met een fantastische trap. Samatyalı bokst de bal weg. Çimdik rent richting de bal. Çimdik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Scianca rent richting de bal. Scianca passt de bal zonder na te denken. Christodoulou geeft de bal voor. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Christodoulou kopt de bal weg. Çimdik rent richting de bal. Pedreiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çimdik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Christodoulou komt bij de bal en schiet. Samatyalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çimdik rent richting de bal. Çimdik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Kilchenmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwanek is nu in balbezit. Iwanek geeft de bal voor. Zgonjanin rent richting de bal. Zgonjanin schiet op doel. Samatyalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Christodoulou is nu in balbezit. Christodoulou geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zgonjanin de bal. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Trybalski is nu in balbezit. Trybalski probeert naar een medespeler te passen. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - F. C. Boca Juniors 0:8

70e minuut.
Fada onderschept slim de pass. Christodoulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Christodoulou geeft een lange en hoge pass. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik haalt uit met een fantastische trap. Samatyalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Dincă probeert naar een medespeler te passen. Iwanek probeert de bal aan de voet te houden. Iwanek geeft een lange en hoge pass. Çimdik rent richting de bal. Çimdik schiet op doel. Samatyalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ocaso neemt de hoekschop. Çimdik kopt de bal weg. Zgonjanin rent richting de bal. Zgonjanin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - F. C. Boca Juniors 0:9

75e minuut.
Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz geeft de bal voor. Scianca geeft een hoge lob. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çimdik rent richting de bal. Çimdik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - F. C. Boca Juniors 0:10

82e minuut.
Christodoulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Christodoulou met een sublieme pass. Zgonjanin is nu in balbezit. Zgonjanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - F. C. Boca Juniors 0:11

84e minuut.
Scianca geeft een hoge lob. Çimdik heeft problemen om de bal te vangen. Trybalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çimdik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Christodoulou neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Christodoulou rent richting de bal. Christodoulou geeft een lange en hoge pass. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - F. C. Boca Juniors 0:12

90e minuut.
Christodoulou geeft een hoge lob. Daar is Zgonjanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trybalski rent richting de bal. Zgonjanin onderschept slim de pass. Zgonjanin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - F. C. Boca Juniors 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşikdüzüspor 75%, F. C. Boca Juniors 25%.
Beşikdüzüspor - F. C. Boca Juniors 0:13