Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Mikan Beşikdüzüspor
Normal Tactiek MRC 1+2F +1K
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
26.2 gemiddelde waardering 34.2
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
zwak Verdedigen zwak


9e minuut.
Puszkin met een snelle inworp. Kilchenmann geeft een hoge lob. Gutiérrez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bryjak rent richting de bal. Bryjak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Hamşo met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Bryjak de bal onder controle te krijgen. Bryjak probeert naar een medespeler te passen. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Beşikdüzüspor 0:1

26e minuut.
Baley met een sublieme pass. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Bryjak is nu in balbezit. Bryjak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kilchenmann passt de bal met de wreef. Daar is Hamşo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamşo met een sublieme pass. Bryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryjak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ener geeft een hoge lob. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński passt de bal met de wreef. Bryjak rent richting de bal. Bryjak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Schramm rent richting de bal. Kilchenmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kilchenmann passt de bal zonder na te denken. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Mikan 67%, Beşikdüzüspor 33%.
Union Mikan - Beşikdüzüspor 0:1

51e minuut.
Centeno neemt vlug de vrije trap. Bryjak is nu in balbezit. Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Hamşo verovert de bal door een tackle van achteren. Hamşo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Hamşo verovert de bal door een tackle van achteren. Hamşo passt de bal met de wreef. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński draait met de bal, schiet en ... Rosada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Beşikdüzüspor 0:2

67e minuut.
Baley bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamşo verovert de bal door een tackle van achteren. Hamşo met een sublieme pass. Bryjak is nu in balbezit. Bryjak draait met de bal, schiet en ... Rosada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosada met een sublieme pass. Venesia heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puszkin met de inworp. Kilchenmann geeft een lange en hoge pass. Rosada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Hamşo is nu in balbezit. Hamşo speelt de bal door. Bryjak is nu in balbezit. Bryjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Beşikdüzüspor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Mikan 78%, Beşikdüzüspor 22%.
Union Mikan - Beşikdüzüspor 0:3