Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Mikan Stuttgarter Kickers
Normal Tactiek 4-3-3
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 39.2
weak Schieten adequate
poor Passen average
weak Verdedigen average


11e minuut.
Pologn is nu in balbezit. Antimo onderschept slim de pass. Antimo draait met de bal, schiet en ... Maripani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Stuttgarter Kickers 0:1

12e minuut.
Soriano rent richting de bal. Soriano passt de bal in één keer door. Nööjd probeert naar een medespeler te passen. Antimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antimo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Schramm is nu in balbezit. Lippai onderschept slim de pass. Lippai passt de bal in één keer door. Antimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antimo schiet op doel. Rosada bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soriano zal de hoekschop nemen. Nööjd kopt de bal weg. Sold rent richting de bal. Sold haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Maripani is nu in balbezit. Maripani geeft een hoge lob. Soriano met een sublieme pass. Antimo is nu in balbezit. Antimo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Nööjd bereikt de bal nog maar net als eerste. Pologn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nööjd is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sold neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Rosada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Stuttgarter Kickers 0:2

25e minuut.
Sold probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Venesia probeert naar een medespeler te passen. Sold speelt de bal door. Antimo is nu in balbezit. Antimo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Stuttgarter Kickers 0:3

30e minuut.
Soriano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nööjd rent richting de bal. Nööjd geeft een hoge lob. Sold springt en kopt de bal. Mazzuchelli verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Stuttgarter Kickers 0:4

37e minuut.
Sold rent richting de bal. Sold met een sublieme pass. Maripani rent richting de bal. Antimo verovert de bal door een tackle van achteren. Antimo schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Mikan 80%, Stuttgarter Kickers 20%.
Union Mikan - Stuttgarter Kickers 0:4

47e minuut.
Sold speelt de bal door. Antimo is nu in balbezit. Maripani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Antimo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sold neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Stuttgarter Kickers 0:5

51e minuut.
Antimo verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Nööjd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antimo is nu in balbezit. Antimo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Nööjd rent richting de bal. Nööjd probeert naar een medespeler te passen. Sold bereikt de bal nog maar net als eerste. Sold draait met de bal, schiet en ... Rosada werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Soriano met een snelle inworp. Nööjd rent richting de bal. Nööjd met een sublieme pass. Sold is nu in balbezit. Sold haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fenu met de inworp. Soriano is nu in balbezit. Soriano passt de bal in één keer door. Antimo rent richting de bal. Antimo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Soriano geeft een hoge lob. Sold rent richting de bal. Mazzuchelli onderschept slim de pass. Antimo onderschept slim de pass. Antimo haalt uit met een fantastische trap. Rosada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Aspholm speelt de bal door. Nööjd bereikt de bal nog maar net als eerste. Nööjd passt de bal zonder na te denken. Sold rent richting de bal. Sold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Stuttgarter Kickers 0:6

89e minuut.
Soriano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Durand. Soriano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soriano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Maripani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antimo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Mazzuchelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Mikan - Stuttgarter Kickers 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Mikan 81%, Stuttgarter Kickers 19%.
Union Mikan - Stuttgarter Kickers 0:7