Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bertone Trappers
più 3 Tactiek Mimmo 3
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 49.6
uitstekend Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Durmazakar geeft een hoge lob. Daar is McGwire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo haalt uit met een fantastische trap. Hřeben werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - Trappers 1:0

15e minuut.
Arango onderschept slim de pass. Arango geeft de bal voor. Oviedo kopt de bal weg. Bermejo rent richting de bal. Bermejo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Monsaraz verovert de bal door een tackle van achteren. Monsaraz probeert naar een medespeler te passen. Bermejo rent richting de bal. Daar is Bermejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermejo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oviedo rent richting de bal. Oviedo schiet op doel. Hřeben probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bermejo rent richting de bal. Bermejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - Trappers 2:0

24e minuut.
Togni is nu in balbezit. Núñez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Togni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Monsaraz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Trică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hřeben trapt de bal weg. bin Al Rasibi kopt de bal weg. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Durmazakar is nu in balbezit. Durmazakar passt de bal in één keer door. Ruszczyc verovert de bal door een tackle van achteren. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo schiet op doel. Hřeben kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bermejo rent richting de bal. Ruszczyc is nu in balbezit. Bermejo verovert de bal door een tackle van achteren. Bermejo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - Trappers 3:0

43e minuut.
Latorre is nu in balbezit. Latorre geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Togni de bal. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 46%, Trappers 54%.
Bertone - Trappers 3:0

54e minuut.
Inworp. Eltek met een snelle inworp. Durmazakar is nu in balbezit. Durmazakar geeft een hoge lob. Oviedo heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Monsaraz kopt de bal weg. Ruszczyc heeft problemen om de bal te vangen. Bermejo rent richting de bal. Bermejo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - Trappers 4:0

64e minuut.
Daar is Bermejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermejo passt de bal zonder na te denken. Oviedo rent richting de bal. Oviedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - Trappers 5:0

68e minuut.
Monsaraz probeert naar een medespeler te passen. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo onderschept slim de pass. Bermejo geeft de bal voor. Hřeben kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Gligić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monsaraz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durmazakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmazakar geeft de bal voor. Hřeben probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Durmazakar met een sublieme pass. Núñez is nu in balbezit. Monsaraz maakt een afschuwelijke overtreding. Monsaraz krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Oviedo verovert de bal door een tackle van achteren. Oviedo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Eltek de bal. Eltek geeft een hoge lob. Bermejo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - Trappers 6:0

86e minuut.
Klungelig pakt Núñez de bal. Arango rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orahovac. Orahovac krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Zielnik heeft problemen om de bal te vangen. Latorre is nu in balbezit. Caçapava tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caçapava krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 39%, Trappers 61%.
Bertone - Trappers 6:0