Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-12 19:14
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Gyógy gödör stadion
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4260
Albert FlóriT.C. AJAX Budapest
FULL Tactiek 42112
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 44
uitstekend Schieten matig
goed Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Rákóczi met een snelle inworp. Rökk speelt de bal door. Jaross is nu in balbezit. Martinovics is nu in balbezit. Martinovics speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kondo onderschept slim de pass. Kondo geeft een hoge lob. Majak is nu in balbezit. Majak draait met de bal, schiet en ... Pecze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - AJAX Budapest 1:0

16e minuut.
Bezerédi speelt de bal door. Daar is Mercuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercuri speelt de bal door. Iwancewicz is nu in balbezit. Iwancewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Iwancewicz geeft een lange en hoge pass. Rékasi met een sublieme pass. Daar is Maximov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maximov schiet op doel. Pecze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - AJAX Budapest 2:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iwancewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bezerédi probeert naar een medespeler te passen. Maximov rent richting de bal. Maximov haalt uit met een fantastische trap. Pecze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Tóth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martinovics is nu in balbezit. Martinovics geeft de bal voor. Komora krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Iwancewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rákóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákóczi geeft een hoge lob. Kondo geeft de bal voor. Maximov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mercuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercuri speelt de bal door. Majak rent richting de bal. Majak haalt uit met een fantastische trap. Pecze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - AJAX Budapest 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albert FlóriT.C. 47%, AJAX Budapest 53%.
Albert FlóriT.C. - AJAX Budapest 3:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milanés komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Klungelig pakt Rökk de bal. Maximov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximov met een sublieme pass. Iwancewicz is nu in balbezit. Iwancewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hannich komt het veld opgelopen. Cypryjak komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mercuri geeft de bal voor. Iwancewicz springt en kopt de bal. Majak is nu in balbezit. Majak draait met de bal, schiet en ... Rékasi probeert de bal aan de voet te houden. Pecze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albert FlóriT.C. 42%, AJAX Budapest 58%.
Albert FlóriT.C. - AJAX Budapest 3:0