Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-12 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: juventus 1984 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3475
juventus 1984 legiaremik
juve Tactiek remik
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 45.3
redelijk Schieten solide
matig Passen solide
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Kocsis is nu in balbezit. Kocsis passt de bal zonder na te denken. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński geeft een hoge lob. Bonaccorso maakt een snoekduik en kopt de bal. Şeker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Luliński neemt de hoekschop. Bonaccorso krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Turušković verovert de bal door een tackle van achteren. Antonić kan de bal niet met de borst controleren. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Toro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - legiaremik 0:1

9e minuut.
Antonić geeft de bal voor. Trepto controleert de bal met de borst. Trepto geeft een lange en hoge pass. Bøgvad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøgvad schiet op doel. Baltariu bokst de bal weg. Sigurpállsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
juventus 1984 - legiaremik 1:1

15e minuut.
Kocsis probeert naar een medespeler te passen. Luliński is nu in balbezit. Luliński passt de bal in één keer door. Kocsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Toro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Baltariu trapt de bal weg. Silva kopt de bal weg. Bonaccorso heeft problemen om de bal te vangen. Bonaccorso draait met de bal, schiet en ... Turušković probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

30e minuut.
Jinfen met een sublieme pass. Prinanto rent richting de bal. Prinanto geeft de bal voor. Bonaccorso rent richting de bal. Bonaccorso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Trepto geeft een hoge lob. Silva is nu in balbezit. Silva probeert naar een medespeler te passen. Del Toro is nu in balbezit. Del Toro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Silva met de inworp. Kocsis rent richting de bal. Kocsis geeft een hoge lob. Bonaccorso springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - legiaremik 1:2

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Garţenştein de bal onder controle te krijgen. Turušković rent richting de bal. Bonaccorso verovert de bal door een tackle van achteren. Bonaccorso schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - legiaremik 1:3

45e minuut.
Jinfen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinfen speelt de bal door. Daar is Cabelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabelo haalt uit met een fantastische trap. Baltariu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventus 1984 55%, legiaremik 45%.
juventus 1984 - legiaremik 1:3

50e minuut.
Daar is Prinanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prinanto probeert naar een medespeler te passen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva geeft de bal voor. Del Toro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Trepto geeft een lange en hoge pass. Silva rent richting de bal. Silva geeft een hoge lob. Bonaccorso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaccorso haalt uit met een fantastische trap. Şeker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Golias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Toro is nu in balbezit. Del Toro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - legiaremik 1:4

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şeker trapt de bal weg van het doel. Silva kopt de bal weg. Bonaccorso heeft problemen om de bal te vangen. Bonaccorso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Omorčin passt de bal zonder na te denken. Cabelo rent richting de bal. Cabelo probeert naar een medespeler te passen. Bøgvad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøgvad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Şeker niet meer kan verder spelen. den Bosscher komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Jinfen probeert naar een medespeler te passen. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøgvad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøgvad haalt uit met een fantastische trap. Baltariu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - legiaremik 2:4

74e minuut.
Bogran rent richting de bal. Bogran speelt de bal door. Trepto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bøgvad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøgvad draait met de bal, schiet en ... Baltariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - legiaremik 3:4

78e minuut.
Golias geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luliński met de inworp. Kocsis rent richting de bal. Kocsis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Omorčin rent richting de bal. Omorčin passt de bal in één keer door. Bøgvad is nu in balbezit. Bøgvad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventus 1984 57%, legiaremik 43%.
juventus 1984 - legiaremik 3:4