Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-20 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Signal Iduna Park
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6981
Borussia Dortmund df Cuarteto Obrero Fc
b Tactiek Emulando al maes
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 34.2
good Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Klungelig pakt Saavedra Muñoz de bal. Danelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saavedra Muñoz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saavedra Muñoz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. García Pérez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Czecholiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saavedra Muñoz speelt de bal door. Yánez speelt de bal door. García Pérez is nu in balbezit. García Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Cuarteto Obrero Fc 1:0

25e minuut.
Burela verovert de bal door een tackle van achteren. Yánez verovert de bal door een tackle van achteren. Yánez passt de bal zonder na te denken. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kaltenbach geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saavedra Muñoz met de inworp. Daar is García Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Pérez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Saavedra Muñoz met de inworp. Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahr is nu in balbezit. Gheţea is nu in balbezit. Gheţea geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund df 40%, Cuarteto Obrero Fc 60%.
Borussia Dortmund df - Cuarteto Obrero Fc 1:0

53e minuut.
Kargu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Noszczyk krijgt een gele kaart. Gheţea moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gheţea kan niet meer verder spelen. Farfán komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Farfán speelt de bal door. Yánez met een sublieme pass. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati draait met de bal, schiet en ... Watson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán geeft een hoge lob. García Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Doeltrap. Watson trapt de bal weg. Yánez kopt de bal weg. García Pérez rent richting de bal. García Pérez schiet op doel. Watson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Yánez passt de bal in één keer door. Kaltenbach geeft een hoge lob. Klungelig pakt García Pérez de bal. García Pérez schiet op doel. Watson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Cuarteto Obrero Fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund df 29%, Cuarteto Obrero Fc 71%.
Borussia Dortmund df - Cuarteto Obrero Fc 2:0