Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovenija U21 New Zealand U21
5-3-2 Lepa gesta Tactiek Test 1
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 39.3
solid Schieten average
good Passen adequate
very good Verdedigen average


9e minuut.
Slak probeert naar een medespeler te passen. Brezovar rent richting de bal. Brezovar speelt de bal door. Ulaga rent richting de bal. Ulaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Prestar verovert de bal door een tackle van achteren. Prestar geeft de bal voor. Darney bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik verovert de bal door een tackle van achteren. Hojnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Prestar is nu in balbezit. Prestar geeft een hoge lob. Hojnik kopt de bal weg. Ulaga is nu in balbezit. Ulaga schiet op doel. Cowan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Hojnik rent richting de bal. Ulaga is nu in balbezit. Roza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik onderschept slim de pass. Hojnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Jackson is nu in balbezit. Oblak verovert de bal door een tackle van achteren. Oblak passt de bal met de wreef. Hojnik is nu in balbezit. Hojnik draait met de bal, schiet en ... Cowan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Wellington heeft problemen om de bal te vangen. Rajh onderschept slim de pass. Jackson maakt een afschuwelijke overtreding. Jackson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Bryson geeft de bal voor. Power rent richting de bal. Slak maakt een afschuwelijke overtreding. Slak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 43%, New Zealand U21 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slovenija U21 - New Zealand U21 0:0

48e minuut.
Slak onderschept slim de pass. Slak geeft een hoge lob. Ulaga is nu in balbezit. Hojnik rent richting de bal. Hojnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Darney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulaga rent richting de bal. Ulaga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Gibbes met een sublieme pass. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rajh zijn tegenspeler op de grond. Rajh krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Oblak rent richting de bal. Rajh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajh geeft een lange en hoge pass. Ulaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Roza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga verovert de bal door een tackle van achteren. Shoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga onderschept slim de pass. Ulaga draait met de bal, schiet en ... Cowan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Brezovar passt de bal met de wreef. Rajh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajh passt de bal zonder na te denken. Oblak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oblak geeft de bal voor. Cowan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kightley komt het veld opgelopen. Hawksbey komt het veld opgelopen. McKeown komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Inworp. Peterka komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Slak kopt de bal weg. Klungelig pakt Hojnik de bal. Shoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik verovert de bal door een tackle van achteren. Hojnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Darney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peterka bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterka schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 39%, New Zealand U21 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slovenija U21 - New Zealand U21 0:0