Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-19 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cercle Celtique Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6658
Cercle Celtique FC Palma Soriano
Espiritu Tactiek 2da2A
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.6 gemiddelde waardering 46.9
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Vicini speelt de bal door. Gruber rent richting de bal. Vigne rent richting de bal. D`Angelo verovert de bal door een tackle van achteren. D`Angelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Olak heeft problemen om de bal te vangen. Gruber is nu in balbezit. Vezbergas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vezbergas krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Fontela met een sublieme pass. Ciuchiţă is nu in balbezit. Kötteritzsch verovert de bal door een tackle van achteren. Kötteritzsch geeft een hoge lob. Arango is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - FC Palma Soriano 0:1

39e minuut.
Saïbi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bouvier komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Celtique 45%, FC Palma Soriano 55%.
Cercle Celtique - FC Palma Soriano 0:1

51e minuut.
Fontela geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinheiro met een snelle inworp. Gruber is nu in balbezit. Gruber draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Bielsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango is nu in balbezit. Bielsa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bielsa krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Tristá rent richting de bal. Ciuchiţă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tristá raakt geblesseerd tijdens het duel. Tristá legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pirès maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - FC Palma Soriano 0:2

83e minuut.
Rachev is nu in balbezit. Rachev geeft een hoge lob. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - FC Palma Soriano 0:3

87e minuut.
Trabucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Brood verovert de bal door een tackle van achteren. Brood passt de bal zonder na te denken. Arango rent richting de bal. Arango draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Celtique 48%, FC Palma Soriano 52%.
Cercle Celtique - FC Palma Soriano 0:3