Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC _TERNOPIL DELTA*FC ATLETHIK
3-4-3new Tactiek CIMORRON
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 56.9
average Schieten excellent
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


14e minuut.
Dergunov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šargić met een snelle inworp. Bailleul heeft problemen om de bal te vangen. Bailleul geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Petäjäjärvi kopt de bal weg. Zorya heeft problemen om de bal te vangen. Šargić rent richting de bal. Šargić geeft een lange en hoge pass. Buenaventura maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Inworp. Šargić met de inworp. Bailleul geeft een hoge lob. Dansokho krijgt zijn hoofd ertegen. Boudianski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC _TERNOPIL - DELTA*FC ATLETHIK 0:1

24e minuut.
Petäjäjärvi passt de bal in één keer door. Mirilovič heeft problemen om de bal te vangen. Mirilovič met een sublieme pass. Buenaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenaventura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. González Miguel komt het veld opgelopen. Avren komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Šargić rent richting de bal. Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko passt de bal in één keer door. Zorya is nu in balbezit. Zorya geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Telles rent richting de bal. Telles geeft een lange en hoge pass. Zorya rent richting de bal. Buenaventura onderschept slim de pass. Buenaventura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abed Yaseen komt het veld opgelopen. Cantaluppi komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Šargić kopt de bal weg. Bailleul speelt de bal door. Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen draait met de bal, schiet en ... Boudianski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC _TERNOPIL - DELTA*FC ATLETHIK 0:2

44e minuut.
Boudianski trapt de bal weg. Šargić kopt de bal weg. Buenaventura rent richting de bal. Buenaventura schiet op doel. Boudianski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC _TERNOPIL 59%, DELTA*FC ATLETHIK 41%.
FC _TERNOPIL - DELTA*FC ATLETHIK 0:2

48e minuut.
Sergienko rent richting de bal. Bailleul rent richting de bal. Bailleul probeert naar een medespeler te passen. Abed Yaseen is nu in balbezit. Abed Yaseen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sergienko passt de bal met de wreef. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko passt de bal in één keer door. Buenaventura rent richting de bal. Buenaventura draait met de bal, schiet en ... Boudianski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
León onderschept slim de pass. León geeft de bal voor. Zorya heeft problemen om de bal te vangen. Buenaventura is nu in balbezit. Buenaventura haalt uit met een fantastische trap. Boudianski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Buenaventura rent richting de bal. Buenaventura passt de bal zonder na te denken. Šargić met een sublieme pass. Abed Yaseen is nu in balbezit. Abed Yaseen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Boudianski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Buenaventura is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dergunov. Buenaventura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šargić met een snel genomen vrije trap. Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
González Miguel geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pidchenko de bal onder controle te krijgen. Zorya is nu in balbezit. Buenaventura onderschept slim de pass. Buenaventura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC _TERNOPIL - DELTA*FC ATLETHIK 0:3

76e minuut.
Cantaluppi verovert de bal door een tackle van achteren. Šargić is nu in balbezit. Šargić passt de bal met de wreef. Buenaventura is nu in balbezit. Buenaventura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC _TERNOPIL - DELTA*FC ATLETHIK 0:4

79e minuut.
Avren kopt de bal weg. Daar is Sirotyuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Miguel speelt de bal door. Abed Yaseen is nu in balbezit. Abed Yaseen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
González Miguel bereikt de bal nog maar net als eerste. González Miguel probeert naar een medespeler te passen. Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen haalt uit met een fantastische trap. Boudianski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC _TERNOPIL - DELTA*FC ATLETHIK 0:5

85e minuut.
Cantaluppi geeft een lange en hoge pass. Sirotyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. González Miguel bereikt de bal nog maar net als eerste. González Miguel speelt de bal door. Abed Yaseen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC _TERNOPIL - DELTA*FC ATLETHIK 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC _TERNOPIL 63%, DELTA*FC ATLETHIK 37%.
FC _TERNOPIL - DELTA*FC ATLETHIK 0:6