Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podbranč 1984 FC lurimi
Kopaniciar Tactiek proti Pozson
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 50.1
solid Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Ciuchiţă probeert naar een medespeler te passen. Fabrizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabrizio speelt de bal door. Dorňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorňák haalt uit met een fantastische trap. Kobiliský bokst de bal weg.

15e minuut.
Kupec rent richting de bal. Jurcišin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kupec raakt geblesseerd tijdens het duel. Grzęda met een snel genomen vrije trap. Dorňák springt en kopt de bal. Kobiliský bokst de bal weg.

28e minuut.
Fabrizio is nu in balbezit. Tobar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fabrizio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciuchiţă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dorňák maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vojak Ryan met de inworp. Fedorčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorčák passt de bal in één keer door. Jurcišin geeft een hoge lob. Krupa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Vojak Ryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojak Ryan passt de bal in één keer door. Japinha rent richting de bal. Krupa verovert de bal door een tackle van achteren. Krupa haalt uit met een fantastische trap. Lacík bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podbranč 1984 60%, FC lurimi 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Podbranč 1984 - FC lurimi 0:0

51e minuut.
Bigos heeft problemen om de bal te vangen. Damião bereikt de bal nog maar net als eerste. Stąporski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stąporski geeft een hoge lob. Dorňák krijgt zijn hoofd ertegen. Kobiliský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kupec springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbranč 1984 - FC lurimi 0:1

57e minuut.
Grzęda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jurcišin de bal. Jurcišin speelt de bal door. Krupa rent richting de bal. Krupa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Fedorčák kopt de bal weg. Grzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa onderschept slim de pass. Krupa draait met de bal, schiet en ... Lacík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Podbranč 1984 - FC lurimi 1:1

72e minuut.
Bigos met een snelle inworp. Vojak Ryan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Morozowski de bal onder controle te krijgen. Krupa rent richting de bal. Krupa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Stąporski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damião geeft een hoge lob. Fabrizio met een sublieme pass. Dorňák rent richting de bal. Dorňák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kobiliský met een harde bal richting middenveld. Grzęda kopt de bal weg. Stąporski rent richting de bal. Stąporski probeert naar een medespeler te passen. Dorňák rent richting de bal. Kobiliský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podbranč 1984 63%, FC lurimi 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Podbranč 1984 - FC lurimi 1:1