Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Vrakuna BA AC Buldogs
Rado Tactiek 343
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 44.8
good Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen good


5e minuut.
Ledník rent richting de bal. Čepka verovert de bal door een tackle van achteren. Čepka passt de bal in één keer door. Nádai rent richting de bal. Nádai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ledník rent richting de bal. Swarovski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alexander de bal. Alexander haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sanjorge Otero de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Čuj is nu in balbezit. Čuj passt de bal in één keer door. Nádai rent richting de bal. Nádai draait met de bal, schiet en ... Treutiger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vrakuna BA - AC Buldogs 1:0

25e minuut.
Hanušovský probeert naar een medespeler te passen. Čepka is nu in balbezit. Truban begaat een overtreding. Truban krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Truban is nu in balbezit. Boca verovert de bal door een tackle van achteren. Boca probeert naar een medespeler te passen. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hanušovský is nu in balbezit. Ledník verovert de bal door een tackle van achteren. Ledník passt de bal in één keer door. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vrakuna BA 52%, AC Buldogs 48%.
SK Vrakuna BA - AC Buldogs 1:0

46e minuut.
Hajtko komt het veld opgelopen. Lopatovský komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Svončík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanušovský is nu in balbezit. Lopatovský verovert de bal door een tackle van achteren. Lopatovský geeft een lange en hoge pass. Salajka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Záhorský springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Svončík onderschept slim de pass. Svončík passt de bal met de wreef. Matviak speelt de bal door. Nádai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lopatovský rent richting de bal. Boca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lopatovský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Žuvanić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Záhorský maakt een snoekduik en kopt de bal. Salajka bokst de bal weg.

73e minuut.
Boucard speelt de bal door. Swarovski geeft een lange en hoge pass. Sanjorge Otero onderschept slim de pass. Hajtko is nu in balbezit. Hajtko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Záhorský rent richting de bal. Záhorský schiet op doel. Salajka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Vrakuna BA - AC Buldogs 1:1

75e minuut.
Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopatovský onderschept slim de pass. Sanjorge Otero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanjorge Otero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vrakuna BA 44%, AC Buldogs 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Vrakuna BA - AC Buldogs 1:1