Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC lurimi 1.FC Dolní Kutálci
proti Pozson Tactiek 2022 Repre ATT
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 54.8
solide Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Grzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabrizio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fabrizio krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Fabrizio probeert de bal aan de voet te houden. Krajč bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilar met een sublieme pass. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pohančánik onderschept slim de pass. Pohančánik speelt de bal door. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt schiet op doel. Lacík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC lurimi - 1.FC Dolní Kutálci 0:1

21e minuut.
Vilar passt de bal met de wreef. Štetka is nu in balbezit. Štetka met een sublieme pass. Pohančánik rent richting de bal. Pohančánik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Vilar rent richting de bal. Vilar speelt de bal door. Asilkurt rent richting de bal. Daar is Asilkurt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asilkurt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Lejman onderschept slim de pass. Lejman probeert naar een medespeler te passen. Stąporski heeft problemen om de bal te vangen. Pohančánik is nu in balbezit. Pohančánik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC lurimi 42%, 1.FC Dolní Kutálci 58%.
FC lurimi - 1.FC Dolní Kutálci 0:1

46e minuut.
Feliciano komt het veld opgelopen. Kapuščinský komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Feliciano kopt de bal weg. Stąporski rent richting de bal. Stąporski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Robšťok de bal onder controle te krijgen. Mulalić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dorňák is nu in balbezit. Dorňák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC lurimi - 1.FC Dolní Kutálci 1:1

59e minuut.
Dineţ probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Štetka de bal. Štetka passt de bal zonder na te denken. Pohančánik is nu in balbezit. Pohančánik draait met de bal, schiet en ... Lacík bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Štetka zal de hoekschop nemen. Lacík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Feliciano verovert de bal door een tackle van achteren. Feliciano passt de bal zonder na te denken. Sénéchal geeft een lange en hoge pass. Kupec is nu in balbezit. Kupec geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC lurimi 54%, 1.FC Dolní Kutálci 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC lurimi - 1.FC Dolní Kutálci 1:1