Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Vrakuna BA Podbranč 1984
Rado Tactiek Kopaniciar
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
44.7 gemiddelde waardering 50.9
redelijk Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Daar is Goldberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldberg probeert naar een medespeler te passen. Grutka rent richting de bal. Nádai verovert de bal door een tackle van achteren. Nádai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Boca rent richting de bal. Boca passt de bal zonder na te denken. Jenesík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenesík haalt uit met een fantastische trap. Salajka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vrakuna BA - Podbranč 1984 0:1

10e minuut.
Vojak Ryan verovert de bal door een tackle van achteren. Čepka is nu in balbezit. Vojak Ryan verovert de bal door een tackle van achteren. Vojak Ryan geeft de bal voor. Jenesík krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Čuj kopt de bal weg. Nádai rent richting de bal. Fedorčák begaat een overtreding. Fedorčák krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Matviak met een sublieme pass. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorčák begaat een overtreding. Fedorčák krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

19e minuut.
Čepka onderschept slim de pass. Čepka geeft een hoge lob. Počiatek geeft de bal voor. Jenesík rent richting de bal. Jenesík draait met de bal, schiet en ... Salajka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vrakuna BA 55%, Podbranč 1984 45%.
SK Vrakuna BA - Podbranč 1984 0:1

46e minuut.
Hricz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Čepka heeft problemen om de bal te vangen. Čepka probeert naar een medespeler te passen. Počiatek is nu in balbezit. Goldberg onderschept slim de pass. Goldberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kobiliský trapt de bal weg. Jurcišin kopt de bal weg. Daar is Matviak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Vojak Ryan met de inworp. Jenesík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenesík passt de bal zonder na te denken. Krupa is nu in balbezit. Krupa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hricz verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boca. Hricz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hricz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Matviak probeert de bal met de borst te controleren. Hanušovský rent richting de bal. Jenesík verovert de bal door een tackle van achteren. Jenesík haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Klungelig pakt Nádai de bal. Čuj is nu in balbezit. Tobar is nu in balbezit. Nádai verovert de bal door een tackle van achteren. Nádai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vrakuna BA 56%, Podbranč 1984 44%.
SK Vrakuna BA - Podbranč 1984 0:1