Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podbranč 1984 SPARTAK TAZ TRNAVA
Kopaniciar Tactiek big taa
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
52 gemiddelde waardering 44.3
solid Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen excellent


13e minuut.
Vojak Ryan is nu in balbezit. Tararache onderschept slim de pass. Tararache geeft een hoge lob. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cherubino geeft een lange en hoge pass. Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Vojak Ryan ... Strafschop! Vojak Ryan krijgt een gele kaart. Tupí is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cherubino neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbranč 1984 - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:1

21e minuut.
Tararache geeft de bal voor. HLavaj bereikt de bal nog maar net als eerste. HLavaj geeft de bal voor. Jenesík rent richting de bal. Jenesík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Fedorčák met een sublieme pass. Daar is Jenesík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenesík probeert naar een medespeler te passen. Krupa rent richting de bal. Krupa schiet op doel. Skura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jenesík rent richting de bal. Jenesík draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krupa is nu in balbezit. Krupa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Fedorčák onderschept slim de pass. Fedorčák geeft een lange en hoge pass. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podbranč 1984 44%, SPARTAK TAZ TRNAVA 56%.
Podbranč 1984 - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:1

46e minuut.
Hricz komt het veld opgelopen. de Zeeuw komt het veld opgelopen. Contis komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Tararache rent richting de bal. Fedorčák onderschept slim de pass. Fedorčák passt de bal met de wreef. Krupa rent richting de bal. Krupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Podbranč 1984 - SPARTAK TAZ TRNAVA 1:1

51e minuut.
Počiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Počiatek passt de bal in één keer door. Jurcišin probeert naar een medespeler te passen. Krupa rent richting de bal. Krupa schiet op doel. Skura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Klungelig pakt Cherubino de bal. Hricz onderschept slim de pass. Hricz geeft een lange en hoge pass. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Hricz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino verovert de bal door een tackle van achteren. Cherubino geeft een lange en hoge pass. Contis rent richting de bal. Contis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iorgulescu komt het veld opgelopen. Gates komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Vojak Ryan de bal onder controle te krijgen. de Zeeuw is nu in balbezit. Bigos maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bigos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bigos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. de Zeeuw is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Zeeuw zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Contis is nu in balbezit. Contis draait met de bal, schiet en ... Kobiliský probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Cherubino rent richting de bal. Cherubino geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
HLavaj maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vojtas heeft problemen om de bal te vangen. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa haalt uit met een fantastische trap. Skura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbranč 1984 - SPARTAK TAZ TRNAVA 2:1

90e minuut.
Jurcišin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fedorčák rent richting de bal. Fedorčák passt de bal in één keer door. Jenesík is nu in balbezit. Jenesík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podbranč 1984 46%, SPARTAK TAZ TRNAVA 54%.
Podbranč 1984 - SPARTAK TAZ TRNAVA 2:1