Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC lurimi SK Vrakuna BA
proti Pozson Tactiek DEF
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 45.2
formidabel Schieten redelijk
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Dudzik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lejman komt het veld opgelopen. Stąporski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kupec kopt de bal weg. Kupec geeft een lange en hoge pass. Dorňák maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC lurimi - SK Vrakuna BA 1:0

15e minuut.
Crnčević geeft een lange en hoge pass. Dorňák kopt de bal weg. Daar is Boucard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupec rent richting de bal. Kupec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabrizio is nu in balbezit. Goldberg verovert de bal door een tackle van achteren. Goldberg geeft een hoge lob. Morozowski heeft problemen om de bal te vangen. Fontanarrosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC lurimi 34%, SK Vrakuna BA 66%.
FC lurimi - SK Vrakuna BA 1:0

52e minuut.
Damião rent richting de bal. Damião passt de bal zonder na te denken. Dorňák is nu in balbezit. Dorňák draait met de bal, schiet en ... Salajka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC lurimi - SK Vrakuna BA 2:0

53e minuut.
Sanjorge Otero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Čuj de bal. Boca rent richting de bal. Dorňák onderschept slim de pass. Dorňák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Damião rent richting de bal. Damião geeft een lange en hoge pass. Kupec is nu in balbezit. Dorňák is nu in balbezit. Dorňák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Damião geeft de bal voor. Kupec is nu in balbezit. Dorňák rent richting de bal. Dorňák draait met de bal, schiet en ... Matviak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC lurimi - SK Vrakuna BA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC lurimi 35%, SK Vrakuna BA 65%.
FC lurimi - SK Vrakuna BA 3:0