Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Buldogs FC lurimi
ubv Tactiek proti Pozson
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 50.3
good Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Treutiger trapt de bal weg van het doel. Alexander probeert de bal aan de voet te houden. Swarovski rent richting de bal. Kupec verovert de bal door een tackle van achteren. Kupec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Kupec heeft problemen om de bal te vangen. Palotás tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kupec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fleury zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kupec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FC lurimi 0:1

17e minuut.
Grzęda geeft een hoge lob. Inworp. Žuvanić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dorňák passt de bal zonder na te denken. Sénéchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sénéchal passt de bal met de wreef. Dorňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorňák haalt uit met een fantastische trap. Treutiger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Damião springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FC lurimi 0:2

24e minuut.
Sénéchal speelt de bal door. Kupec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Swarovski. Swarovski krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Záhorský rent richting de bal. Swarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sénéchal. Sénéchal krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Swarovski speelt de bal door. Alexander is nu in balbezit. Alexander passt de bal zonder na te denken. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Buldogs 54%, FC lurimi 46%.
AC Buldogs - FC lurimi 0:2

46e minuut.
Baroš komt het veld opgelopen. Lopatovský komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Nyczko geeft de bal voor. Záhorský rent richting de bal. Grzęda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzęda krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Alexander kopt de bal weg. Lopatovský is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stąporski. Stąporski krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Morozowski passt de bal met de wreef. Sénéchal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kupec de bal. Kupec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FC lurimi 0:3

54e minuut.
Žuvanić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Záhorský is nu in balbezit. Fleury rent richting de bal. Záhorský onderschept slim de pass. Záhorský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Damião onderschept slim de pass. Damião geeft een lange en hoge pass. Dorňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorňák draait met de bal, schiet en ... Kupec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hajtko passt de bal zonder na te denken. Fleury rent richting de bal. Fleury passt de bal met de wreef. Kupec is nu in balbezit. Kupec schiet op doel. Treutiger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Fleury verovert de bal door een tackle van achteren. Fleury geeft een lange en hoge pass. Kupec is nu in balbezit. Kupec draait met de bal, schiet en ... Treutiger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FC lurimi 0:4

73e minuut.
Klungelig pakt Dorňák de bal. Baroš rent richting de bal. Dorňák verovert de bal door een tackle van achteren. Dorňák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FC lurimi 0:5

80e minuut.
Bonazolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonazolli geeft een lange en hoge pass. Morozowski heeft problemen om de bal te vangen. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lejman geeft een hoge lob. Damião is nu in balbezit. Bonazolli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damião is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fleury neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Záhorský is nu in balbezit. Žuvanić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sénéchal. Sénéchal krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Buldogs 44%, FC lurimi 56%.
AC Buldogs - FC lurimi 0:5