Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Vrakuna BA 1.FC Dolní Kutálci
DEF Tactiek 2023 Repre ATT
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
45.7 gemiddelde waardering 51.3
good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Dineţ geeft een hoge lob. Matviak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hanušovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Robšťok onderschept slim de pass. Robšťok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Šavel onderschept slim de pass. Šavel probeert naar een medespeler te passen. Haník geeft de bal voor. Robšťok springt en kopt de bal. Salajka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vrakuna BA - 1.FC Dolní Kutálci 0:1

16e minuut.
Čepka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haník bereikt de bal nog maar net als eerste. Haník geeft een lange en hoge pass. Pohančánik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohančánik schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Šavel rent richting de bal. Šavel geeft een hoge lob. Čuj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Robšťok is nu in balbezit. Robšťok haalt uit met een fantastische trap. Salajka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Pohančánik probeert naar een medespeler te passen. Robšťok bereikt de bal nog maar net als eerste. Matviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robšťok verovert de bal door een tackle van achteren. Robšťok schiet op doel. Salajka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vrakuna BA 58%, 1.FC Dolní Kutálci 42%.
SK Vrakuna BA - 1.FC Dolní Kutálci 0:1

46e minuut.
Krajč komt het veld opgelopen. Kapuščinský komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Zavoyovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zavoyovsky. Zavoyovsky krijgt een gele kaart. Boca moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Boca kan niet meer verder spelen. Kural komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Matviak geeft een lange en hoge pass. Šavel kopt de bal weg. Klungelig pakt Goldberg de bal. Goldberg verovert de bal door een tackle van achteren. Štetka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vilar met een sublieme pass. Pohančánik is nu in balbezit. Boucard is nu in balbezit. Pohančánik verovert de bal door een tackle van achteren. Pohančánik geeft de bal voor. Salajka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Salajka trapt de bal weg. Šavel kopt de bal weg. Pohančánik rent richting de bal. Robšťok rent richting de bal. Robšťok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Čuj is nu in balbezit. Čuj geeft een hoge lob. Daar is Čepka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nádai is nu in balbezit. Nádai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vrakuna BA 62%, 1.FC Dolní Kutálci 38%.
SK Vrakuna BA - 1.FC Dolní Kutálci 0:1