Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fernandezteam Clash[FC]
What2 Tactiek WingL
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
42.7 gemiddelde waardering 57.6
adequate Schieten good
average Passen formidable
very good Verdedigen very good


14e minuut.
Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda passt de bal in één keer door. Ruffo met een sublieme pass. Riso rent richting de bal. Riso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Clash[FC] 0:1

17e minuut.
Rodríguez neemt de hoekschop. Villalobos kopt de bal weg. Cieciura heeft problemen om de bal te vangen. Riso bereikt de bal nog maar net als eerste. Riso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rodríguez kopt de bal weg. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos geeft de bal voor. Riso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cesarotto de bal. Riso is nu in balbezit. Riso draait met de bal, schiet en ... Siimenson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernandezteam 80%, Clash[FC] 20%.
Fernandezteam - Clash[FC] 0:1

47e minuut.
Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffo is nu in balbezit. Villalobos verovert de bal door een tackle van achteren. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Riso maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos geeft de bal voor. Riso springt en kopt de bal. Guelman onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Clash[FC] 0:2

62e minuut.
Bell geeft een hoge lob. Villalobos rent richting de bal. Villalobos speelt de bal door. Daar is Riso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruffo probeert naar een medespeler te passen. Guelman speelt de bal door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rodríguez passt de bal met de wreef. Bell is nu in balbezit. Bell geeft een lange en hoge pass. Riso krijgt zijn hoofd ertegen. Siimenson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Clash[FC] 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernandezteam 70%, Clash[FC] 30%.
Fernandezteam - Clash[FC] 0:3