Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clash[FC] Fernandezteam
WingL Tactiek What2
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 7
51.5 gemiddelde waardering 44.4
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen zeer goed


26e minuut.
Camacho rent richting de bal. Licea begaat een overtreding. Camacho raakt geblesseerd tijdens het duel. Taha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Roca met een sublieme pass. Villalobos rent richting de bal. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Olivera krijgt zijn hoofd ertegen. Siimenson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salazar zal de hoekschop nemen. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos geeft de bal voor. Olivera krijgt zijn hoofd ertegen. Siimenson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clash[FC] - Fernandezteam 1:0

39e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft de bal voor. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera draait met de bal, schiet en ... Suárez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siimenson bokst de bal weg.

40e minuut.
Suárez passt de bal in één keer door. Taha heeft problemen om de bal te vangen. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Correa probeert naar een medespeler te passen. Olivera is nu in balbezit. Guelman begaat een overtreding. Guelman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clash[FC] 33%, Fernandezteam 67%.
Clash[FC] - Fernandezteam 1:0

49e minuut.
Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda geeft de bal voor. Olivera is nu in balbezit. Olivera schiet op doel. Siimenson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clash[FC] - Fernandezteam 2:0

66e minuut.
Salazar probeert naar een medespeler te passen. Olivera rent richting de bal. Suárez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Suárez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

74e minuut.
Ruffo rent richting de bal. Ruffo passt de bal zonder na te denken. Pereda is nu in balbezit. Pereda geeft de bal voor. Boury maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

76e minuut.
Olivera rent richting de bal. Olivera passt de bal zonder na te denken. Licea rent richting de bal. Camacho onderschept slim de pass. Camacho geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Villalobos is nu in balbezit. Villalobos met een sublieme pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar geeft de bal voor. Olivera krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clash[FC] - Fernandezteam 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clash[FC] 44%, Fernandezteam 56%.
Clash[FC] - Fernandezteam 3:0