Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excavators[FC] Fernandezteam
532-C Tactiek What2
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
40.6 gemiddelde waardering 43.1
redelijk Schieten goed
goed Passen matig
matig Verdedigen goed


18e minuut.
Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón geeft een hoge lob. Pechlie rent richting de bal. Pechlie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cesarotto geeft een hoge lob. Iznaga is nu in balbezit. Camacho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camacho krijgt een gele kaart. Iznaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iznaga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pechlie kopt de bal weg. Siimenson bokst de bal weg.

24e minuut.
Fudała met een sublieme pass. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goiria krijgt een gele kaart. Macía is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fudała met een snel genomen vrije trap. Pechlie springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Camacho rent richting de bal. Fudała onderschept slim de pass. Fudała speelt de bal door. Macía rent richting de bal. Macía draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Pereda geeft een hoge lob. Iznaga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Membribes de bal onder controle te krijgen. Hiçyılmaz rent richting de bal. Hiçyılmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Hiçyılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçyılmaz passt de bal zonder na te denken. Boury is nu in balbezit. Boury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Excavators[FC] - Fernandezteam 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excavators[FC] 32%, Fernandezteam 68%.
Excavators[FC] - Fernandezteam 0:1

53e minuut.
Taha passt de bal zonder na te denken. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda geeft de bal voor. Camacho rent richting de bal. Camacho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Savón met de inworp. Fudała is nu in balbezit. Fudała geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pechlie de bal. Pechlie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Iznaga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Camacho met een snelle inworp. Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Boury schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excavators[FC] 48%, Fernandezteam 52%.
Excavators[FC] - Fernandezteam 0:1