Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fernandezteam Excavators[FC]
What2 Tactiek 532-C
57% Balbezit 43%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
42.7 gemiddelde waardering 39.7
adequate Schieten adequate
adequate Passen good
solid Verdedigen weak


10e minuut.
Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda passt de bal in één keer door. Camacho geeft de bal voor. Boury springt en kopt de bal. Mendoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Excavators[FC] 1:0

23e minuut.
Savón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fudała rent richting de bal. Fudała met een sublieme pass. Macía is nu in balbezit. Macía draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gielnik met een sublieme pass. Iznaga controleert de bal met de borst. Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Boury draait met de bal, schiet en ... Mendoza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernandezteam 53%, Excavators[FC] 47%.
Fernandezteam - Excavators[FC] 1:0

55e minuut.
Klungelig pakt Castro de bal. Hiçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyılmaz probeert naar een medespeler te passen. Boury rent richting de bal. Boury draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Savón speelt de bal door. Castro rent richting de bal. Hiçyılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçyılmaz draait met de bal, schiet en ... Mendoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Excavators[FC] 2:0

66e minuut.
Daar is Pechlie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieciura rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fudała. Cieciura wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cieciura kan niet meer verder spelen. Peña komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pereda is nu in balbezit. Pereda geeft een lange en hoge pass. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pereda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Peña rent richting de bal. Peña geeft een lange en hoge pass. Boury is nu in balbezit. Boury schiet op doel. Mendoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Excavators[FC] 3:0

77e minuut.
Patterson verovert de bal door een tackle van achteren. Patterson passt de bal in één keer door. Savón is nu in balbezit. Peña onderschept slim de pass. Peña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernandezteam 49%, Excavators[FC] 51%.
Fernandezteam - Excavators[FC] 3:0