Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excavators[FC] Clash[FC]
Corners Tactiek Cero-Lesion
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 54.2
goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Patterson probeert naar een medespeler te passen. Fudała probeert naar een medespeler te passen. Patterson probeert naar een medespeler te passen. Macía kan de bal niet met de borst controleren. Macía schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía haalt uit met een fantastische trap. Dowbór maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excavators[FC] - Clash[FC] 1:0

19e minuut.
Savón geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdés met een snelle inworp. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Bell is nu in balbezit. Macía rent richting de bal. Bell verovert de bal door een tackle van achteren. Bell schiet op doel. Mendoza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bell is nu in balbezit. Bell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Excavators[FC] - Clash[FC] 1:1

29e minuut.
Fudała is nu in balbezit. Fudała speelt de bal door. Pechlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechlie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Excavators[FC] - Clash[FC] 2:1

34e minuut.
Iznaga rent richting de bal. Roca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iznaga. Iznaga krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Rodríguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patterson met een snelle inworp. Olivera is nu in balbezit. Olivera draait met de bal, schiet en ... Mendoza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Excavators[FC] - Clash[FC] 2:2

41e minuut.
Fudała passt de bal met de wreef. Savón met een sublieme pass. Fudała bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fudała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fudała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Excavators[FC] - Clash[FC] 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excavators[FC] 49%, Clash[FC] 51%.
Excavators[FC] - Clash[FC] 3:2

58e minuut.
Olivera is nu in balbezit. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón heeft problemen om de bal te vangen. Alarcón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Pechlie met een snelle inworp. Olivera rent richting de bal. Daar is Olivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivera draait met de bal, schiet en ... Mendoza bokst de bal weg. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Excavators[FC] - Clash[FC] 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excavators[FC] 46%, Clash[FC] 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Excavators[FC] - Clash[FC] 3:3