Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
artriticos Irade F.C.
Wing2 Tactiek PauV2-I
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
28 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 37.2
solide Schieten redelijk
goed Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Abella bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella geeft een lange en hoge pass. Weiner kopt de bal weg. Parrado is nu in balbezit. Parrado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
artriticos - Irade F.C. 1:0

2e minuut.
Inworp. Weiner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niemyty is nu in balbezit. Parrado onderschept slim de pass. Parrado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Noguera passt de bal zonder na te denken. Ribera rent richting de bal. Ribera passt de bal in één keer door. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bahamón geeft een hoge lob. Santana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weiner geeft een lange en hoge pass. Parrado rent richting de bal. Parrado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ribera probeert naar een medespeler te passen. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner passt de bal met de wreef. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Schwefel onderschept slim de pass. Schwefel met een sublieme pass. Weiner is nu in balbezit. Weiner geeft een lange en hoge pass. Spalding krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ribera passt de bal met de wreef. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner probeert naar een medespeler te passen. Parrado rent richting de bal. Parrado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Abella geeft een lange en hoge pass. Boşniagă kopt de bal weg. Belu rent richting de bal. Belu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
artriticos - Irade F.C. 1:1

32e minuut.
Noguera verovert de bal door een tackle van achteren. Delgadillo begaat een overtreding. Noguera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noguera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner met een sublieme pass. Daar is Parrado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parrado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ruggi trapt de bal weg van het doel. Delgadillo kopt de bal weg. Parrado rent richting de bal. Parrado haalt uit met een fantastische trap. Ruggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
artriticos - Irade F.C. 2:1

36e minuut.
Noguera passt de bal met de wreef. Weiner rent richting de bal. Weiner probeert naar een medespeler te passen. Parrado heeft problemen om de bal te vangen. Parrado haalt uit met een fantastische trap. Ruggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: artriticos 45%, Irade F.C. 55%.
artriticos - Irade F.C. 2:1

46e minuut.
Hanes komt het veld opgelopen. Weitner komt het veld opgelopen. Klungelig pakt Belu de bal. Parrado verovert de bal door een tackle van achteren. Saldarriaga begaat een overtreding. Saldarriaga krijgt een gele kaart.

46e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruggi met een harde bal richting middenveld. Santana kopt de bal weg. Boşniagă is nu in balbezit. Boşniagă draait met de bal, schiet en ... Crăcilă bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boşniagă rent richting de bal. Boşniagă haalt uit met een fantastische trap. Crăcilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
artriticos - Irade F.C. 2:2

50e minuut.
Delgadillo rent richting de bal. Feliciano onderschept slim de pass. Feliciano geeft een hoge lob. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Weiner is nu in balbezit. Weiner draait met de bal, schiet en ... Ruggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
artriticos - Irade F.C. 3:2

55e minuut.
Weiner geeft de bal voor. Spalding kopt de bal weg. Daar is El Bouhouni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parrado verovert de bal door een tackle van achteren. Parrado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Bahamón geeft de bal voor. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner geeft de bal voor. Parrado is nu in balbezit. Parrado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Delgadillo probeert naar een medespeler te passen. Niemyty bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemyty passt de bal in één keer door. Boşniagă rent richting de bal. Boşniagă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Weitner met een sublieme pass. Belu rent richting de bal. Belu haalt uit met een fantastische trap. Crăcilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Niemyty passt de bal zonder na te denken. Saldarriaga rent richting de bal. Saldarriaga geeft een lange en hoge pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
artriticos - Irade F.C. 3:3

80e minuut.
Parrado heeft problemen om de bal te vangen. El Bouhouni rent richting de bal. El Bouhouni passt de bal in één keer door. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Weiner is nu in balbezit. Weiner geeft de bal voor. Ruggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parrado rent richting de bal. Parrado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemyty begaat een overtreding. Ribera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Colorado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado haalt uit met een fantastische trap. Ruggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Abella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spalding controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. El Bouhouni neemt vlug de vrije trap. Santana is nu in balbezit. Santana geeft de bal voor. Crăcilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boşniagă bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Parrado kopt de bal weg. Spalding rent richting de bal. El Bouhouni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! El Bouhouni krijgt een gele kaart. Spalding raakt geblesseerd tijdens het duel. Parrado neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ruggi bokst de bal weg.

86e minuut.
Weitner geeft de bal voor. Belu heeft problemen om de bal te vangen. Hanes begaat een overtreding. Hanes krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Spalding rent richting de bal. Abella begaat een overtreding. Spalding is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Feliciano met een snel genomen vrije trap. Parrado krijgt zijn hoofd ertegen. Ruggi bokst de bal weg. Spalding rent richting de bal. Spalding haalt uit met een fantastische trap. Ruggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Parrado is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
artriticos - Irade F.C. 4:3

89e minuut.
Boşniagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Belu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Belu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Belu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Spalding raakt geblesseerd tijdens het duel. Noguera met een snel genomen vrije trap. Weiner is nu in balbezit. Weiner passt de bal zonder na te denken. Parrado is nu in balbezit. Parrado haalt uit met een fantastische trap. Ruggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: artriticos 43%, Irade F.C. 57%.
artriticos - Irade F.C. 4:3