Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tequendama F.C. Fablok Chrzanow
fusa Tactiek 442R
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.8 gemiddelde waardering 43.5
very good Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen solid


27e minuut.
Cioropina geeft een hoge lob. Daar is Dziamgot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igaz rent richting de bal. Igaz haalt uit met een fantastische trap. Sendoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Fablok Chrzanow 1:0

30e minuut.
Dziamgot geeft de bal voor. Kelek is nu in balbezit. Kelek heeft problemen om de bal te vangen. Kelek geeft een lange en hoge pass. Variaş krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fylling geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dziamgot de bal onder controle te krijgen. Igaz rent richting de bal. Igaz schiet op doel. Sendoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Fablok Chrzanow 2:0

36e minuut.
Kunter passt de bal in één keer door. Daar is Variaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinheiro rent richting de bal. Variaş is nu in balbezit. Variaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kunter geeft een hoge lob. Igaz kopt de bal weg. Kelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelek geeft een lange en hoge pass. Daar is Igaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sendoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Igaz is nu in balbezit. Cubała bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kelek zal de hoekschop nemen. Variaş maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Kelek rent richting de bal. Kelek probeert naar een medespeler te passen. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz draait met de bal, schiet en ... Sendoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Fablok Chrzanow 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tequendama F.C. 42%, Fablok Chrzanow 58%.
Tequendama F.C. - Fablok Chrzanow 3:0

46e minuut.
Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro passt de bal met de wreef. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Cioropina geeft een lange en hoge pass. Kelek kopt de bal weg. Dziamgot bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz verovert de bal door een tackle van achteren. Igaz haalt uit met een fantastische trap. Sendoni bokst de bal weg.

53e minuut.
Igaz heeft problemen om de bal te vangen. Dziamgot verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kelek neemt de hoekschop. Igaz kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Variaş rent richting de bal. Variaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Fablok Chrzanow 4:0

60e minuut.
Inworp. Etken komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Karay heeft problemen om de bal te vangen. Hillmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Karay begaat een overtreding. Karay krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kelek met de inworp. Igaz rent richting de bal. Kostiha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Igaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinheiro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Sendoni bokst de bal weg.

69e minuut.
Karay geeft een hoge lob. Klungelig pakt Igaz de bal. Igaz passt de bal met de wreef. Kelek is nu in balbezit. Kelek geeft de bal voor. Sendoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Etken geeft de bal voor. Quốc Khánh heeft problemen om de bal te vangen. Quốc Khánh geeft een lange en hoge pass. Hillmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Fablok Chrzanow 4:1

80e minuut.
Jakub komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Doeltrap. Sendoni met een harde bal richting middenveld. Kunter rent richting de bal. Lobeira onderschept slim de pass. Lobeira geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Hillmann rent richting de bal. Hillmann haalt uit met een fantastische trap. Jakub werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Fablok Chrzanow 4:2

84e minuut.
Igaz probeert naar een medespeler te passen. Kelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelek passt de bal met de wreef. Igaz is nu in balbezit. Igaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lobeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş onderschept slim de pass. Variaş speelt de bal door. Igaz rent richting de bal. Igaz haalt uit met een fantastische trap. Sendoni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tequendama F.C. 28%, Fablok Chrzanow 72%.
Tequendama F.C. - Fablok Chrzanow 4:2