Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Graham As Aulnoye
433dudimanche Tactiek 451 2020
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 50.5
goed Schieten uitmuntend
goed Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Osiatyński onderschept slim de pass. Osiatyński speelt de bal door. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev haalt uit met een fantastische trap. Móczár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Graham - As Aulnoye 0:1

5e minuut.
Tremoulinas speelt de bal door. Jégou bereikt de bal nog maar net als eerste. Jégou passt de bal zonder na te denken. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev haalt uit met een fantastische trap. Móczár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Iliev rent richting de bal. Iliev met een sublieme pass. Osiatyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiatyński schiet op doel. Móczár maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Graham - As Aulnoye 0:2

23e minuut.
Dujardin rent richting de bal. Osiatyński is nu in balbezit. Osiatyński passt de bal met de wreef. Iliev is nu in balbezit. Iliev haalt uit met een fantastische trap. Móczár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Tremoulinas geeft een lange en hoge pass. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev passt de bal zonder na te denken. Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev draait met de bal, schiet en ... Móczár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Osiatyński is nu in balbezit. Osiatyński passt de bal met de wreef. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev schiet op doel. Móczár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Graham - As Aulnoye 0:3

41e minuut.
Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycha onderschept slim de pass. Osiatyński verovert de bal door een tackle van achteren. Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev draait met de bal, schiet en ... Móczár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Osiatyński rent richting de bal. Osiatyński haalt uit met een fantastische trap. Móczár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rivellino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iliev rent richting de bal. Iliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Graham - As Aulnoye 0:4

44e minuut.
Osiatyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiatyński passt de bal zonder na te denken. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Graham - As Aulnoye 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graham 65%, As Aulnoye 35%.
Graham - As Aulnoye 0:5

49e minuut.
Rycha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rénier de bal. Rénier geeft de bal voor. Osiatyński met een sublieme pass. Rycha onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iliev zal de hoekschop nemen. Osiatyński krijgt zijn hoofd ertegen. Móczár bokst de bal weg. Rivellino heeft problemen om de bal te vangen. Móczár probeert naar een medespeler te passen. Rénier kopt de bal weg. Iliev rent richting de bal. Iliev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Iliev is nu in balbezit. Iliev geeft een hoge lob. Osiatyński kopt de bal weg. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev schiet op doel. Móczár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

55e minuut.
Osiatyński rent richting de bal. Osiatyński passt de bal zonder na te denken. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev draait met de bal, schiet en ... Rycha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Móczár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Iliev is nu in balbezit. Iliev passt de bal zonder na te denken. Ribchev rent richting de bal. Ribchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Graham - As Aulnoye 0:6

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Móczár niet meer kan verder spelen. Rotariu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osiatyński. Osiatyński krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Claverie geeft de bal voor. Rycha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiatyński is nu in balbezit. Osiatyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Osiatyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiatyński speelt de bal door. Iliev rent richting de bal. Iliev geeft de bal voor. Ribchev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ribchev kopt de bal weg. Iliev probeert de bal met de borst te controleren. Stefas is nu in balbezit. Iliev verovert de bal door een tackle van achteren. Iliev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Koza kopt de bal weg. Rénier rent richting de bal. Rénier passt de bal zonder na te denken. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev haalt uit met een fantastische trap. Rotariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Milton de bal. Mitchell is nu in balbezit. Potakiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Mitchell raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Formosa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Opyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Jégou met een sublieme pass. Formosa rent richting de bal. Formosa geeft een hoge lob. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graham 68%, As Aulnoye 32%.
Graham - As Aulnoye 0:6