Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onibaku Combi Lords
442 TSO V1 Tactiek HC-3
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
33 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
52.2 gemiddelde waardering 52.4
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Kryszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszkiewicz speelt de bal door. Marie is nu in balbezit. Marie schiet op doel. Fournier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Lords 0:1

9e minuut.
Aslaksen passt de bal zonder na te denken. Fatecha rent richting de bal. Fatecha geeft een hoge lob. Sellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bréchet de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ebrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslaksen met een sublieme pass. Taylor is nu in balbezit. Taylor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Onibaku Combi - Lords 1:1

15e minuut.
Marie controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mathieu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fatecha speelt de bal door. Taylor heeft problemen om de bal te vangen. Taylor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fatecha passt de bal in één keer door. Taylor is nu in balbezit. Aslaksen met een sublieme pass. Sellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellier schiet op doel. Besson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Ebrard speelt de bal door. Aslaksen rent richting de bal. Aslaksen passt de bal in één keer door. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fatecha verovert de bal door een tackle van achteren. Fatecha speelt de bal door. Taylor is nu in balbezit. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Besson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Lords 2:1

26e minuut.
Aslaksen verovert de bal door een tackle van achteren. Aslaksen speelt de bal door. Taylor rent richting de bal. Taylor schiet op doel. Besson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Lords 3:1

27e minuut.
Inworp. Fatecha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aslaksen rent richting de bal. Aslaksen geeft de bal voor. Sellier springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Mahi geeft de bal voor. Daar is Lama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor schiet op doel. Besson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

30e minuut.
Ebrard is nu in balbezit. Ebrard geeft een hoge lob. Goupil heeft problemen om de bal te vangen. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor schiet op doel. Besson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebrard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aslaksen heeft problemen om de bal te vangen. Aslaksen geeft de bal voor. Taylor maakt een snoekduik en kopt de bal. Besson bokst de bal weg.

39e minuut.
Kryszkiewicz geeft een hoge lob. Daar is Mathieu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie rent richting de bal. Marie schiet op doel. Fournier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Serres onderschept slim de pass. Serres geeft een lange en hoge pass. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Besson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Lords 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onibaku Combi 38%, Lords 62%.
Onibaku Combi - Lords 4:1

46e minuut.
Venäläinen komt het veld opgelopen. Stopyra komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Diaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kryszkiewicz rent richting de bal. Marie is nu in balbezit. Marie schiet op doel. Fournier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Lords 4:2

53e minuut.
Ebrard passt de bal in één keer door. Aslaksen heeft problemen om de bal te vangen. Aslaksen geeft een lange en hoge pass. Taylor heeft problemen om de bal te vangen. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Besson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Fatecha speelt de bal door. Mahi speelt de bal door. Sellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellier draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Djorkaeff de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mahi verovert de bal door een tackle van achteren. Mahi probeert naar een medespeler te passen. Sellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Aslaksen speelt de bal door. Fatecha speelt de bal door. Taylor is nu in balbezit. Taylor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Lords 5:2

61e minuut.
Mahi kopt de bal weg. Ebrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebrard geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bréchet de bal onder controle te krijgen. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Serres bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stopyra. Serres is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mahi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sellier rent richting de bal. Sellier draait met de bal, schiet en ... Besson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Lords 6:2

68e minuut.
Mahi is nu in balbezit. Aslaksen speelt de bal door. Taylor heeft problemen om de bal te vangen. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Besson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mahi probeert naar een medespeler te passen. Aslaksen rent richting de bal. Aslaksen passt de bal in één keer door. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Aslaksen geeft een lange en hoge pass. Sellier is nu in balbezit. Djorkaeff legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sellier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aslaksen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Besson met een harde bal richting middenveld. Mahi geeft een lange en hoge pass. Aslaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslaksen haalt uit met een fantastische trap. Besson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sellier rent richting de bal. Sellier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Lords 7:2

80e minuut.
Fournier trapt de bal weg van het doel. Venäläinen controleert de bal met de borst. Fatecha speelt de bal door. Aslaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslaksen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Djorkaeff de bal. Taylor rent richting de bal. Taylor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Lords 8:2

82e minuut.
Aslaksen passt de bal in één keer door. Mahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahi geeft een lange en hoge pass. Taylor is nu in balbezit. Taylor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Zwirko kopt de bal weg. Lama is nu in balbezit. Lama geeft een lange en hoge pass. Marie rent richting de bal. Marie haalt uit met een fantastische trap. Fournier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onibaku Combi 38%, Lords 62%.
Onibaku Combi - Lords 8:2