Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alluzion Antibes
Labiteadudul Tactiek Gérard
49% Balbezit 51%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 51
zwak Schieten goed
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


9e minuut.
Vlerick geeft een lange en hoge pass. Makriev kopt de bal weg. Van Gog speelt de bal door. Vandooren rent richting de bal. Vandooren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vercauteren trapt de bal weg. Van Gog probeert naar een medespeler te passen. Vandooren rent richting de bal. Vandooren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Venin geeft een hoge lob. Daar is Vlerick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandooren is nu in balbezit. Vandooren draait met de bal, schiet en ... Vercauteren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Antibes 0:1

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jevremović met de inworp. Estigarribia rent richting de bal. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Graboli rent richting de bal. Van Gog onderschept slim de pass. Van Gog passt de bal met de wreef. Vandooren is nu in balbezit. Vandooren schiet op doel. Vercauteren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Van Gog verovert de bal door een tackle van achteren. Van Gog geeft een hoge lob. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren haalt uit met een fantastische trap. Vercauteren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Antibes 0:2

45e minuut.
Vandooren rent richting de bal. Vandooren passt de bal met de wreef. Daar is Venin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandooren rent richting de bal. Vandooren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alluzion 81%, Antibes 19%.
Alluzion - Antibes 0:2

46e minuut.
Seta komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Van Gog speelt de bal door. Vlerick is nu in balbezit. Vandooren verovert de bal door een tackle van achteren. Vandooren schiet op doel. Vercauteren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Antibes 0:3

52e minuut.
Claerbout probeert naar een medespeler te passen. Van Gog geeft de bal voor. Vandooren is nu in balbezit. Vandooren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Antibes 0:4

53e minuut.
De Rijck is nu in balbezit. De Rijck passt de bal zonder na te denken. Vlerick probeert de bal aan de voet te houden. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren schiet op doel. Vercauteren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Vercauteren speelt de bal door. Van Gog kopt de bal weg. Vandooren is nu in balbezit. Vandooren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Antibes 0:5

58e minuut.
Geyselen is nu in balbezit. Geyselen passt de bal zonder na te denken. Vlerick heeft problemen om de bal te vangen. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren haalt uit met een fantastische trap. Vercauteren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Vlerick de bal. Vandooren rent richting de bal. Vandooren draait met de bal, schiet en ... Vercauteren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Antibes 0:6

60e minuut.
Baere rent richting de bal. Vandooren onderschept slim de pass. Vandooren heeft problemen om de bal te vangen. Vandooren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Antibes 0:7

60e minuut.
Raiss komt het veld opgelopen. Hacıoğlu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Vlaeminck verovert de bal door een tackle van achteren. Van Gog geeft de bal voor. Vandooren is nu in balbezit. Vandooren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Antibes 0:8

67e minuut.
Geyselen is nu in balbezit. Geyselen geeft de bal voor. Vandooren is nu in balbezit. Vandooren schiet op doel. Vercauteren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Antibes 0:9

69e minuut.
Van Gog rent richting de bal. Van Gog passt de bal in één keer door. Vandooren is nu in balbezit. Vandooren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Antibes 0:10

73e minuut.
Raiss passt de bal zonder na te denken. Claerbout bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevremović geeft een lange en hoge pass. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Antibes 0:11

75e minuut.
Venin probeert de bal aan de voet te houden. Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu passt de bal met de wreef. Vandooren rent richting de bal. Vandooren draait met de bal, schiet en ... Vercauteren bokst de bal weg. Vandooren rent richting de bal. Vandooren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Antibes 0:12

78e minuut.
Daar is Proteasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Gog geeft de bal voor. Vlerick rent richting de bal. Vandooren onderschept slim de pass. Vandooren schiet op doel. Vercauteren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baere is nu in balbezit. Vandooren onderschept slim de pass. Vandooren haalt uit met een fantastische trap. Vercauteren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Antibes 0:13

87e minuut.
Van Gog is nu in balbezit. Van Gog geeft een lange en hoge pass. Vlerick heeft problemen om de bal te vangen. Vandooren is nu in balbezit. Vandooren draait met de bal, schiet en ... Vercauteren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Venin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vercauteren probeert naar een medespeler te passen. Jevremović kopt de bal weg. Vandooren rent richting de bal. Vandooren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Makriev met een sublieme pass. Venin bereikt de bal nog maar net als eerste. Venin geeft een hoge lob. Jevremović rent richting de bal. Jevremović geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vlerick heeft problemen om de bal te vangen. Vlaeminck is nu in balbezit. Vandooren verovert de bal door een tackle van achteren. Vandooren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Antibes 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alluzion 81%, Antibes 19%.
Alluzion - Antibes 0:14