Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrella Del Sur C.F Graham
Antonio2 Tactiek 433dudimanche
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
31.7 gemiddelde waardering 42.8
zwak Schieten solide
matig Passen goed
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Gobović is nu in balbezit. Domenech Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobović bereikt de bal nog maar net als eerste. Guede onderschept slim de pass. Guede geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
González Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. González Palacios geeft de bal voor. Di Caprio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Caprio geeft de bal voor. Rotariu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bereza rent richting de bal. Bereza passt de bal in één keer door. Gobović probeert naar een medespeler te passen. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Milton rent richting de bal. Otxoa López begaat een overtreding. Milton raakt geblesseerd tijdens het duel. Formosa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bereza is nu in balbezit. Bereza geeft een lange en hoge pass. Paal! López de la Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - Graham 0:1

34e minuut.
Domenech Ceballos passt de bal in één keer door. Otxoa López rent richting de bal. Milton verovert de bal door een tackle van achteren. Milton haalt uit met een fantastische trap. López de la Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Betancourt geeft de bal voor. Inworp. Le Bail met de inworp. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrella Del Sur C.F 36%, Graham 64%.
Estrella Del Sur C.F - Graham 0:1

53e minuut.
Bereza met een sublieme pass. Formosa rent richting de bal. Formosa passt de bal zonder na te denken. Milton bereikt de bal nog maar net als eerste. Milton haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Gobović rent richting de bal. Gobović geeft een lange en hoge pass. González Palacios heeft problemen om de bal te vangen. Le Bail is nu in balbezit. Le Bail draait met de bal, schiet en ... López de la Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Guede passt de bal in één keer door. Di Caprio is nu in balbezit. Domenech Ceballos speelt de bal door. Muñoz Oroz rent richting de bal. Muñoz Oroz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrella Del Sur C.F 43%, Graham 57%.
Estrella Del Sur C.F - Graham 0:1