Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antibes Lords
Gérard Tactiek 2125R
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
63.9 gemiddelde waardering 50.1
redelijk Schieten goed
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


28e minuut.
Goupil speelt de bal door. Daar is Stopyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stopyra met een sublieme pass. Kryszkiewicz rent richting de bal. Kryszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Junco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Junco met een sublieme pass. Gibert kopt de bal weg. Kryszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Biancheri is nu in balbezit. Biancheri schiet op doel. Junco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antibes 63%, Lords 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Antibes - Lords 0:0

46e minuut.
Venäläinen komt het veld opgelopen. Seta komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ghinescu geeft de bal voor. Djorkaeff heeft problemen om de bal te vangen. Estigarribia rent richting de bal. Vandooren is nu in balbezit. Vandooren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vandooren rent richting de bal. Vandooren schiet op doel. Besson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - Lords 1:0

57e minuut.
Makriev passt de bal in één keer door. Teniagin rent richting de bal. Teniagin passt de bal met de wreef. Vandooren rent richting de bal. Vandooren draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Jevremović probeert naar een medespeler te passen. Teniagin rent richting de bal. Teniagin passt de bal in één keer door. Vandooren rent richting de bal. Vandooren haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Makriev is nu in balbezit. Makriev geeft een lange en hoge pass. Daar is Lama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandooren is nu in balbezit. Vandooren schiet op doel. Besson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

74e minuut.
Klungelig pakt Parizon de bal. Venäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Venäläinen met een sublieme pass. Kryszkiewicz rent richting de bal. Kryszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Stopyra rent richting de bal. Stopyra passt de bal in één keer door. Teniagin probeert naar een medespeler te passen. Biancheri rent richting de bal. Biancheri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Makriev geeft de bal voor. Diaz is nu in balbezit. Vandooren verovert de bal door een tackle van achteren. Vandooren schiet op doel. Besson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - Lords 2:0

83e minuut.
Kryszkiewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Venäläinen de bal. Kryszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Venäläinen rent richting de bal. Venäläinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vandooren kopt de bal weg. Venäläinen probeert de bal aan de voet te houden. Teniagin is nu in balbezit. Teniagin geeft een hoge lob. Vandooren maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antibes 56%, Lords 44%.
Antibes - Lords 2:0