Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alluzion Onibaku Combi
532 Tactiek 442 TSO V1
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 46.4
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Aslaksen speelt de bal door. Taylor rent richting de bal. Siudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Taylor is nu in balbezit. Taylor geeft de bal voor. Victoor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Onibaku Combi 0:1

9e minuut.
Raiss heeft problemen om de bal te vangen. Mahi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Raiss de bal onder controle te krijgen. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor draait met de bal, schiet en ... Victoor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Dieudonné onderschept slim de pass. Dieudonné passt de bal in één keer door. Sellier probeert naar een medespeler te passen. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Onibaku Combi 0:2

12e minuut.
Taylor kopt de bal weg. Aslaksen met een sublieme pass. Dieudonné rent richting de bal. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Bogaert geeft de bal voor. Zwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwirko geeft een lange en hoge pass. Taylor heeft problemen om de bal te vangen. Taylor draait met de bal, schiet en ... Victoor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Victoor speelt de bal door. Sellier kopt de bal weg. Kremer is nu in balbezit. Dieudonné verovert de bal door een tackle van achteren. Dieudonné draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Aslaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslaksen passt de bal in één keer door. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel. Victoor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Onibaku Combi 0:3

19e minuut.
Aslaksen heeft problemen om de bal te vangen. Aslaksen passt de bal met de wreef. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Onibaku Combi 0:4

21e minuut.
Mahi met een sublieme pass. Aslaksen rent richting de bal. Aslaksen geeft de bal voor. Dieudonné springt en kopt de bal. Paal! Taylor is nu in balbezit. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Victoor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Onibaku Combi 0:5

22e minuut.
Siemieniuk met een sublieme pass. Freitas heeft problemen om de bal te vangen. Taylor onderschept slim de pass. Taylor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Victoor met een harde bal richting middenveld. Mahi kopt de bal weg. Klungelig pakt Kremer de bal. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Onibaku Combi 0:6

27e minuut.
Mathieu geeft een hoge lob. Bogaert is nu in balbezit. Dieudonné onderschept slim de pass. Dieudonné schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Onibaku Combi 0:7

28e minuut.
Raiss heeft problemen om de bal te vangen. Siudziński rent richting de bal. Sellier onderschept slim de pass. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Victoor probeert naar een medespeler te passen. Mahi kopt de bal weg. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné schiet op doel. Victoor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Onibaku Combi 0:8

31e minuut.
Siudziński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sellier met een snelle inworp. Mahi geeft een hoge lob. Taylor krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sellier speelt de bal door. Taylor probeert de bal met de borst te controleren. Taylor speelt de bal door. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Onibaku Combi 0:9

34e minuut.
Raiss met een sublieme pass. Kremer probeert de bal met de borst te controleren. Kremer geeft de bal voor. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné draait met de bal, schiet en ... Victoor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Zwirko rent richting de bal. Zwirko geeft een lange en hoge pass. Aslaksen rent richting de bal. Aslaksen geeft de bal voor. Dieudonné krijgt zijn hoofd ertegen. Victoor bokst de bal weg. Klungelig pakt Bogaert de bal. Siudziński is nu in balbezit. Taylor onderschept slim de pass. Taylor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Onibaku Combi 0:10

36e minuut.
Sellier geeft de bal voor. Vlaeminck bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Onibaku Combi 0:11

39e minuut.
Siudziński rent richting de bal. Mahi geeft een hoge lob. Aslaksen speelt de bal door. Taylor heeft problemen om de bal te vangen. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Victoor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Vlaeminck geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aslaksen met de inworp. Taylor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bogaert de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Sellier speelt de bal door. Ebrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebrard passt de bal zonder na te denken. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sellier speelt de bal door. Ebrard kan de bal niet met de borst controleren. Mahi probeert naar een medespeler te passen. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sellier kopt de bal weg. Dieudonné heeft problemen om de bal te vangen. Siudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné verovert de bal door een tackle van achteren. Dieudonné draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alluzion 89%, Onibaku Combi 11%.
Alluzion - Onibaku Combi 0:11

47e minuut.
Ebrard passt de bal met de wreef. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné passt de bal in één keer door. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor passt de bal zonder na te denken. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné draait met de bal, schiet en ... Victoor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Onibaku Combi 0:12

52e minuut.
Aslaksen speelt de bal door. Taylor heeft problemen om de bal te vangen. Ebrard rent richting de bal. Daar is Taylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taylor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Onibaku Combi 0:13

57e minuut.
Bogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaert geeft een hoge lob. Aslaksen is nu in balbezit. Aslaksen geeft de bal voor. Dieudonné krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Onibaku Combi 0:14

59e minuut.
Simonyi met een sublieme pass. Ebrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahi speelt de bal door. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Dieudonné geeft de bal voor. Vlaeminck heeft problemen om de bal te vangen. Aslaksen is nu in balbezit. Aslaksen geeft een hoge lob. Dieudonné maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Onibaku Combi 0:15

62e minuut.
Vlaeminck bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor passt de bal in één keer door. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vlaeminck geeft een hoge lob. Inworp. Aslaksen met de inworp. Mahi geeft de bal voor. Dieudonné maakt een snoekduik en kopt de bal. Victoor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taylor rent richting de bal. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Onibaku Combi 0:16

65e minuut.
Sellier geeft de bal voor. Aslaksen is nu in balbezit. Aslaksen passt de bal met de wreef. Dieudonné heeft problemen om de bal te vangen. Dieudonné draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Mathieu kopt de bal weg. Ebrard probeert naar een medespeler te passen. Bogaert heeft problemen om de bal te vangen. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné draait met de bal, schiet en ... Victoor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Ben Bouali geeft de bal voor. Aslaksen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dieudonné de bal. Dieudonné schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Sellier met een snelle inworp. Mahi is nu in balbezit. Siudziński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mahi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taylor kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Victoor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Victoor probeert naar een medespeler te passen. Mahi kopt de bal weg. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Victoor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Onibaku Combi 0:17

78e minuut.
Daar is Dieudonné, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebrard probeert naar een medespeler te passen. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné draait met de bal, schiet en ... Victoor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Onibaku Combi 0:18

80e minuut.
Sellier speelt de bal door. Mahi rent richting de bal. Mahi geeft een hoge lob. Taylor rent richting de bal. Taylor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Raiss kopt de bal weg. Sellier probeert naar een medespeler te passen. Bogaert heeft problemen om de bal te vangen. Taylor is nu in balbezit. Taylor draait met de bal, schiet en ... Victoor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Ben Bouali geeft een hoge lob. Taylor kopt de bal weg. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné draait met de bal, schiet en ... Victoor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aslaksen geeft een lange en hoge pass. Dieudonné springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Onibaku Combi 0:19

85e minuut.
Taylor is nu in balbezit. Taylor speelt de bal door. Aslaksen geeft een hoge lob. Block probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dieudonné springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Genechten met een snelle inworp. Vlaeminck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaeminck geeft de bal voor. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné schiet op doel. Victoor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Onibaku Combi 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alluzion 83%, Onibaku Combi 17%.
Alluzion - Onibaku Combi 0:20