Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Graham In Pablo We Trust
Thetactique Tactiek PW
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 34.5
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen matig
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Jedliński passt de bal in één keer door. Dézsi rent richting de bal. Bereza begaat een overtreding. Dézsi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dézsi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Gobović is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gobović neemt de hoekschop. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Delmer rent richting de bal. Delmer geeft een lange en hoge pass. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Graham - In Pablo We Trust 0:1

16e minuut.
Gobović geeft een hoge lob. Milton probeert de bal met de borst te controleren. Zimmermann rent richting de bal. Milton onderschept slim de pass. Milton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Berenguel onderschept slim de pass. Berenguel geeft een lange en hoge pass. Hanswurst is nu in balbezit. Okuniewicz rent richting de bal. Okuniewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Graham - In Pablo We Trust 0:2

22e minuut.
Bereza verovert de bal door een tackle van achteren. Bereza passt de bal zonder na te denken. Gobović met een sublieme pass. Milton bereikt de bal nog maar net als eerste. Milton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gobović verovert de bal door een tackle van achteren. Gobović passt de bal zonder na te denken. Milton rent richting de bal. Milton schiet op doel. Klungelig pakt Lung de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dézsi is nu in balbezit. Dézsi passt de bal zonder na te denken. Okuniewicz is nu in balbezit. Okuniewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Bereza probeert naar een medespeler te passen. Gobović rent richting de bal. Gobović probeert naar een medespeler te passen. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Hanswurst de bal. Bereza rent richting de bal. Bereza passt de bal zonder na te denken. Milton rent richting de bal. Milton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gobović heeft problemen om de bal te vangen. Gobović met een sublieme pass. Pinto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Milton is nu in balbezit. Milton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graham 37%, In Pablo We Trust 63%.
Graham - In Pablo We Trust 0:2

56e minuut.
Jedliński verovert de bal door een tackle van achteren. Jedliński probeert naar een medespeler te passen. Nicosia probeert naar een medespeler te passen. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobović geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Zimmermann rent richting de bal. Milton begaat een overtreding. Zimmermann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zimmermann met een snel genomen vrije trap. Dolabella is nu in balbezit. Dolabella draait met de bal, schiet en ... Móczár probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Okuniewicz rent richting de bal. Rycha onderschept slim de pass. Dolabella onderschept slim de pass. Dolabella haalt uit met een fantastische trap. Móczár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Graham - In Pablo We Trust 0:3

67e minuut.
Milton probeert naar een medespeler te passen. Nicosia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicosia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Milton de bal. Milton probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Graham - In Pablo We Trust 1:3

77e minuut.
Pinto geeft de bal voor. Berenguel probeert de bal aan de voet te houden. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Graham - In Pablo We Trust 2:3

87e minuut.
Lung met een snelle inworp. Zimmermann controleert de bal met de borst. Zimmermann passt de bal in één keer door. Okuniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Okuniewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graham 31%, In Pablo We Trust 69%.
Graham - In Pablo We Trust 2:3