Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Aulnoye Estrella Del Sur C.F
451 2020 Tactiek Antonio2
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 33.4
uitmuntend Schieten zwak
goed Passen matig
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Rodríguez Vilchez verovert de bal door een tackle van achteren. Jégou verovert de bal door een tackle van achteren. Jégou geeft een hoge lob. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev haalt uit met een fantastische trap. López de la Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Daar is Betancourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iliev rent richting de bal. Ribchev rent richting de bal. Iliev rent richting de bal. Iliev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Estrella Del Sur C.F 1:0

7e minuut.
Iliev verovert de bal door een tackle van achteren. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev is nu in balbezit. Ribchev rent richting de bal. Ribchev schiet op doel. López de la Rosa bokst de bal weg. Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bretón verovert de bal door een tackle van achteren. Di Caprio rent richting de bal. Di Caprio passt de bal met de wreef. Muñoz Oroz is nu in balbezit. Muñoz Oroz haalt uit met een fantastische trap. Opyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Rénier is nu in balbezit. Guede is nu in balbezit. Guede passt de bal in één keer door. Iliev rent richting de bal. Iliev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Dujardin onderschept slim de pass. Otxoa López tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dujardin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dujardin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ribchev rent richting de bal. Ribchev draait met de bal, schiet en ... López de la Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
González Palacios probeert naar een medespeler te passen. Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev draait met de bal, schiet en ... López de la Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Estrella Del Sur C.F 2:0

19e minuut.
Daar is Rodríguez Vilchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dujardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vilchez begaat een overtreding. Rodríguez Vilchez krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Potakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Guede rent richting de bal. Bordes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bordes krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Iliev is nu in balbezit. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bretón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribchev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Estrella Del Sur C.F 3:0

25e minuut.
Dujardin is nu in balbezit. Domenech Ceballos verovert de bal door een tackle van achteren. Domenech Ceballos met een sublieme pass. Muñoz Oroz heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Oroz draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Talabér probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iliev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Estrella Del Sur C.F 4:0

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Potakiewicz de bal onder controle te krijgen. Domenech Ceballos is nu in balbezit. Domenech Ceballos passt de bal zonder na te denken. Di Caprio is nu in balbezit. Di Caprio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Osiatyński geeft de bal voor. Bretón is nu in balbezit. Iliev onderschept slim de pass. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dujardin geeft de bal voor. Osiatyński heeft problemen om de bal te vangen. Osiatyński met een sublieme pass. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bretón rent richting de bal. Osiatyński verovert de bal door een tackle van achteren. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev rent richting de bal. Iliev draait met de bal, schiet en ... López de la Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Estrella Del Sur C.F 5:0

42e minuut.
Rodríguez Vilchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodríguez Vilchez. Rodríguez Vilchez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Aulnoye 44%, Estrella Del Sur C.F 56%.
As Aulnoye - Estrella Del Sur C.F 5:0

46e minuut.
Ribchev is nu in balbezit. González Palacios is nu in balbezit. Ribchev onderschept slim de pass. Ribchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Estrella Del Sur C.F 6:0

58e minuut.
Talabér is nu in balbezit. Osiatyński verovert de bal door een tackle van achteren. Osiatyński met een sublieme pass. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev schiet op doel. López de la Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Domenech Ceballos is nu in balbezit. Ribchev verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Betancourt. Ribchev raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jégou neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
López de la Rosa trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Domenech Ceballos de bal onder controle te krijgen. Iliev is nu in balbezit. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Inworp. Rénier met een snelle inworp. Iliev is nu in balbezit. Iliev draait met de bal, schiet en ... Betancourt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González Palacios met een snelle inworp. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev schiet op doel. López de la Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Estrella Del Sur C.F 7:0

80e minuut.
Osiatyński onderschept slim de pass. Dujardin is nu in balbezit. Domenech Ceballos begaat een overtreding. Domenech Ceballos krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Osiatyński kopt de bal weg. Domenech Ceballos is nu in balbezit. Domenech Ceballos passt de bal in één keer door. Osiatyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiatyński draait met de bal, schiet en ... López de la Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Dujardin onderschept slim de pass. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas geeft een hoge lob. Osiatyński rent richting de bal. Osiatyński haalt uit met een fantastische trap. López de la Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Bretón geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osiatyński met een snelle inworp. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Estrella Del Sur C.F 8:0

90e minuut.
Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Guede verovert de bal door een tackle van achteren. Guede speelt de bal door. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev draait met de bal, schiet en ... López de la Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osiatyński speelt de bal door. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Estrella Del Sur C.F 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Aulnoye 34%, Estrella Del Sur C.F 66%.
As Aulnoye - Estrella Del Sur C.F 9:0