Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lords As Aulnoye
HC-3 Tactiek 451 2020
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
26 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
53.2 gemiddelde waardering 48.5
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Goupil geeft de bal voor. Dakowski rent richting de bal. Dakowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gosse de bal. Gosse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - As Aulnoye 1:0

13e minuut.
Iliev kopt de bal weg. Vilariño is nu in balbezit. Osiatyński verovert de bal door een tackle van achteren. Osiatyński schiet op doel. Lama maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kryszkiewicz kopt de bal weg. Jégou is nu in balbezit. Jégou geeft een hoge lob. Osiatyński is nu in balbezit. Osiatyński schiet op doel. Lama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osiatyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dujardin geeft een lange en hoge pass. Ribchev maakt een snoekduik en kopt de bal. Lama werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Iliev verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszkiewicz is nu in balbezit. Iliev begaat een overtreding. Iliev krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Diaz verovert de bal door een tackle van achteren. Diaz passt de bal met de wreef. Dakowski probeert naar een medespeler te passen. Gosse is nu in balbezit. Gosse schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dakowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Potakiewicz de bal. Gosse rent richting de bal. Gosse schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. Chesneau trapt de bal weg. Ribchev kopt de bal weg. Iliev is nu in balbezit. Iliev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Diaz verovert de bal door een tackle van achteren. Diaz met een sublieme pass. Dakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakowski geeft een hoge lob. Gosse maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Tremoulinas met een sublieme pass. Dujardin geeft de bal voor. Osiatyński kopt de bal weg. Ribchev rent richting de bal. Ribchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kryszkiewicz is nu in balbezit. Iliev onderschept slim de pass. Iliev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lords - As Aulnoye 1:1

42e minuut.
Dujardin is nu in balbezit. Dujardin geeft de bal voor. Iliev kopt de bal weg. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Jégou is nu in balbezit. Jégou passt de bal zonder na te denken. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev schiet op doel. Lama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - As Aulnoye 1:2

45e minuut.
Venäläinen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lords 44%, As Aulnoye 56%.
Lords - As Aulnoye 1:2

46e minuut.
Ribchev met een sublieme pass. Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopyra probeert naar een medespeler te passen. Gosse is nu in balbezit. Gosse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lords - As Aulnoye 2:2

48e minuut.
Gosse is nu in balbezit. Biancheri rent richting de bal. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - As Aulnoye 3:2

52e minuut.
Osiatyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiatyński geeft een lange en hoge pass. Ribchev probeert de bal met de borst te controleren. Ribchev haalt uit met een fantastische trap. Lama probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Gosse passt de bal zonder na te denken. Biancheri is nu in balbezit. Claverie maakt een afschuwelijke overtreding. Claverie is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Biancheri raakt geblesseerd tijdens het duel. Venäläinen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - As Aulnoye 4:2

58e minuut.
Kryszkiewicz speelt de bal door. Stopyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopyra passt de bal zonder na te denken. Gosse rent richting de bal. Gosse draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - As Aulnoye 5:2

59e minuut.
Kryszkiewicz geeft een hoge lob. Dakowski kopt de bal weg. Gosse rent richting de bal. Gosse draait met de bal, schiet en ... Chesneau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - As Aulnoye 6:2

61e minuut.
Dakowski passt de bal in één keer door. Gosse is nu in balbezit. Biancheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse rent richting de bal. Gosse draait met de bal, schiet en ... Chesneau bokst de bal weg.

62e minuut.
Tremoulinas geeft de bal voor. Osiatyński kopt de bal weg. Ribchev rent richting de bal. Ribchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - As Aulnoye 6:3

64e minuut.
Stopyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stopyra geeft een lange en hoge pass. Gosse rent richting de bal. Gosse schiet op doel. Chesneau probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Kryszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszkiewicz geeft de bal voor. Stopyra rent richting de bal. Stopyra haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tremoulinas heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gosse probeert naar een medespeler te passen. Dujardin heeft problemen om de bal te vangen. Stopyra speelt de bal door. Biancheri is nu in balbezit. Biancheri schiet op doel. Chesneau bokst de bal weg.

71e minuut.
Diaz probeert naar een medespeler te passen. Vilariño rent richting de bal. Vilariño geeft de bal voor. Stopyra controleert de bal met de borst. Stopyra geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Dujardin probeert naar een medespeler te passen. Tremoulinas rent richting de bal. Dakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dakowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Chesneau trapt de bal weg van het doel. Ribchev probeert naar een medespeler te passen. Osiatyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiatyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jégou kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ribchev stond buitenspel. Goupil neemt vlug de vrije trap. Gosse rent richting de bal. Gosse haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Stopyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopyra met een sublieme pass. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - As Aulnoye 7:3

89e minuut.
Klungelig pakt Dujardin de bal. Dakowski rent richting de bal. Dakowski passt de bal in één keer door. Gosse is nu in balbezit. Gosse schiet op doel. Chesneau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Dakowski rent richting de bal. Dakowski passt de bal zonder na te denken. Tremoulinas heeft problemen om de bal te vangen. Gosse is nu in balbezit. Gosse schiet op doel. Chesneau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lords 32%, As Aulnoye 68%.
Lords - As Aulnoye 7:3