Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onibaku Combi Graham
442 TSO V2 Tactiek Thetactique
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 46.4
solide Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Mahi geeft een hoge lob. Ebrard kopt de bal weg. Taylor is nu in balbezit. Ebrard rent richting de bal. Ebrard haalt uit met een fantastische trap. Móczár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Fatecha rent richting de bal. Fatecha passt de bal zonder na te denken. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Graham 1:0

10e minuut.
Lechantre onderschept slim de pass. Aslaksen verovert de bal door een tackle van achteren. Aslaksen met een sublieme pass. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel. Móczár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Rycha verovert de bal door een tackle van achteren. Fatecha geeft een hoge lob. Daar is Aslaksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aslaksen haalt uit met een fantastische trap. Ebrard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nicosia is nu in balbezit. Nicosia probeert naar een medespeler te passen. Milton is nu in balbezit. Milton haalt uit met een fantastische trap. Mathieu probeert de bal aan de voet te houden. Fournier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Aslaksen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mahi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahi geeft de bal voor. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor schiet op doel. Móczár bokst de bal weg. Fatecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatecha passt de bal met de wreef. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Graham 2:0

21e minuut.
Niski passt de bal met de wreef. Sellier is nu in balbezit. Met opzet legt Gobović zijn tegenspeler op de grond. Gobović krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Jedliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicosia rent richting de bal. Nicosia passt de bal met de wreef. Milton is nu in balbezit. Milton haalt uit met een fantastische trap. Fournier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Graham 2:1

43e minuut.
Mathieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathieu geeft een lange en hoge pass. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor schiet op doel. Móczár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onibaku Combi 34%, Graham 66%.
Onibaku Combi - Graham 2:1

54e minuut.
Fatecha passt de bal in één keer door. Sellier rent richting de bal. Sellier speelt de bal door. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor draait met de bal, schiet en ... Móczár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Mahi geeft een hoge lob. Ebrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebrard geeft de bal voor. Fatecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatecha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Mahi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mitchell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milton neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Fournier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Onibaku Combi - Graham 2:2

61e minuut.
Daar is Zwirko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwirko geeft de bal voor. Klungelig pakt Mitchell de bal. Mitchell draait met de bal, schiet en ... Fournier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Graham 2:3

65e minuut.
Jedliński is nu in balbezit. Jedliński passt de bal zonder na te denken. Mitchell rent richting de bal. Mitchell haalt uit met een fantastische trap. Fournier probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Zwirko is nu in balbezit. Zwirko geeft de bal voor. Ebrard kopt de bal weg. Aslaksen rent richting de bal. Aslaksen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Ebrard de bal onder controle te krijgen. Mahi rent richting de bal. Mahi passt de bal in één keer door. Ebrard rent richting de bal. Ebrard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Aslaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslaksen passt de bal zonder na te denken. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebrard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fatecha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Taylor is nu in balbezit. Taylor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Onibaku Combi - Graham 3:3

88e minuut.
Aslaksen rent richting de bal. Mahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebrard is nu in balbezit. Aslaksen is nu in balbezit. Aslaksen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Wilczkowski rent richting de bal. Wilczkowski geeft een hoge lob. Milton kopt de bal weg. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell schiet op doel. Fournier bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onibaku Combi 40%, Graham 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Onibaku Combi - Graham 3:3