Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antibes In Pablo We Trust
Gérard Tactiek PW2
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 36.3
zeer goed Schieten matig
solide Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Lung met een snelle inworp. Lami probeert naar een medespeler te passen. Okuniewicz rent richting de bal. Okuniewicz heeft problemen om de bal te vangen. Okuniewicz draait met de bal, schiet en ... Junco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Jevremović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevremović passt de bal in één keer door. Icart is nu in balbezit. Icart schiet op doel. Ivansuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Klungelig pakt Baelder de bal. Dolabella is nu in balbezit. Baelder onderschept slim de pass. Baelder geeft de bal voor. Icart springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Baelder met een sublieme pass. Daar is Venin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Hanswurst zijn tegenspeler op de grond. Hanswurst krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Icart bereikt de bal nog maar net als eerste. Filas begaat een overtreding. Icart raakt geblesseerd tijdens het duel. Baelder wilt de vrije trap nemen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Pinto passt de bal zonder na te denken. Dolabella heeft problemen om de bal te vangen. Dolabella draait met de bal, schiet en ... Kiciński krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Junco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Thiebaut verovert de bal door een tackle van achteren. Thiebaut passt de bal in één keer door. Icart rent richting de bal. Icart draait met de bal, schiet en ... Ivansuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - In Pablo We Trust 1:0

19e minuut.
Jevremović passt de bal zonder na te denken. Baelder rent richting de bal. Baelder passt de bal met de wreef. Icart is nu in balbezit. Icart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - In Pablo We Trust 2:0

21e minuut.
Amsterdamski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jevremović de bal. Jevremović geeft een lange en hoge pass. Icart krijgt zijn hoofd ertegen. Ivansuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - In Pablo We Trust 3:0

27e minuut.
Amsterdamski geeft een lange en hoge pass. Vandooren kopt de bal weg. Icart rent richting de bal. Icart haalt uit met een fantastische trap. Ivansuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - In Pablo We Trust 4:0

29e minuut.
Dolabella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Icart rent richting de bal. Filas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Icart wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baelder neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Baelder probeert naar een medespeler te passen. Jevremović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevremović met een sublieme pass. Vandooren rent richting de bal. Vandooren schiet op doel. Ivansuc bokst de bal weg. Paal!

40e minuut.
Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut passt de bal in één keer door. Icart is nu in balbezit. Vandooren is nu in balbezit. Vandooren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - In Pablo We Trust 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antibes 30%, In Pablo We Trust 70%.
Antibes - In Pablo We Trust 5:0

51e minuut.
Delmer geeft een lange en hoge pass. Kiciński rent richting de bal. Baelder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baelder krijgt een gele kaart.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Junco trapt de bal weg. Vandooren kopt de bal weg. Icart rent richting de bal. Icart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ivansuc trapt de bal weg van het doel. Okuniewicz kopt de bal weg. Dolabella is nu in balbezit. Dolabella draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Baelder is nu in balbezit. Baelder geeft de bal voor. Lung onderschept slim de pass. Vandooren rent richting de bal. Vandooren draait met de bal, schiet en ... Ivansuc bokst de bal weg.

65e minuut.
Vandooren is nu in balbezit. Delmer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vandooren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Icart legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ivansuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - In Pablo We Trust 6:0

78e minuut.
Thiebaut met een sublieme pass. Jevremović is nu in balbezit. Jevremović passt de bal in één keer door. Icart is nu in balbezit. Icart haalt uit met een fantastische trap. Ivansuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Baelder passt de bal in één keer door. Icart bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berenguel. Berenguel krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Vandooren geeft een hoge lob. Thiebaut heeft problemen om de bal te vangen. Thiebaut probeert naar een medespeler te passen. Icart is nu in balbezit. Icart draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antibes 41%, In Pablo We Trust 59%.
Antibes - In Pablo We Trust 6:0